Herbs-2-peel

 

 

Alex Cosmetic B-peel (Beauty peel)

Beauty peel som är en peeling på 100 % rena medicialörter. Denna blandning innehåller naturligt proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen. Sina unika egenskaper från respektive ört samverkar med andra och tillsammans ger de en effektiv, naturlig peeling samtidigt som den när och bygger upp huden.

Denna B-peel passar alla hudtyper och kan utföras året runt.

 • Förebyggande anti-age peel
 • Pigmenteringar, ojämn hudton, huden upplevs klarare, mjukare och mer fin i sin struktur.
 • Quick fix för lyster och fräschör
 • Lugnar reaktiv hud
 • Balanserar oren hud, stora porer
 • Torr hud 
 • Ökar elasticiteten, volym och fastheten i huden

Pris 995kr 30min

 

 

Alex Cosmetic B-peel (Beauty peel) inkl portömning

Ansiktsbehandling med B-peel 

Rengöring, ånga, porklämning, herbs2peel, massage, mask & avslutande kräm 

Pris: 1295kr 60min

 

 

 

 

NATURLIG PEELING

Herbs2peel är ett framgångsrikt beprövad, naturlig peelingmetod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter (utförs av din hudterapeut). Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.

Du kan tryggt utföra/få en behandling året runt – då våra behandlingar är skonsamma och anpassningsbara för alla hudtyper, årstider och åldrar (18 år, vi följer SHRs råd om minsta ålder för rekommenderad behandling).

Enkelt uttryckt  så erbjuder vi på salong ekologiska örtpeelingar med en naturteknisk hudvårdsserie – produkter för vart och en av de indikationer och hudtyper vi vill behandla. Vi kan inte klassificeras som en ekologisk hudvårdsserie – men är extra stolta över att våra salongspeelingar är det.

Då vi söker både säkra och effektiva hudvårdslösningar har Alex Cosmetic valt att utveckla hudvårdskomplex och kemiska kombinationer av växt- och örtextrakt, så rena ingredienser som möjligt med minimalt med ex konserveringsmedel, emulgatorer mm i åtanke.

Alla ingredienser vi använder i vår hudvårdsserie är godkända av Livsmedelsverket och den EU standard som finns för hudvård.

Vi i Sverige jobbar helt i linje med vad Alex Cosmetic Tyskland som huvudagentur står för och deras vision är så rena och effektiva produkter som möjligt.

Herbs2peel

– Örtpeeling på salong med ursprung från medicinalväxter och dess unika effekter.

Vi arbetar med 14 medicinska örter, de odlas på ekologiska odlingar runt om i världen där respektive ört växer. Örterna handplockas vid skörd, frystorkas och tillreds sedan av Alex Cosmetic själva i Essen Tyskland.

Denna blandning innehåller naturligt proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen. Sina unika egenskaper från respektive ört samverkar med andra och tillsammans ger de en effektiv, naturlig peeling samtidigt som den när och bygger upp huden.

I och med kombinationen med näring och aktivitet från örterna får vi en snabb cellregeneration och stabilitet i huden. Huden upplevs klarare, mjukare och mer fin i sin struktur. Näringsämnena och örternas unika egenskaper hjälper huden snabbt till ett normalt tillstånd – frisk och fräsch hud!

100% EKOLOGISKA ÖRTER

Örterna odlas på väl kontrollerade ekologiska odlingar, handplockas och tillreds exklusivt av Alex Cosmetic själva. Strikt hantering och noggrannhet garanterar örternas kvalité. Dess unika sammansättning och blandning ger Herbs2peel möjlighet att behandla en rad olika hudtillstånd.

De örter vi använder i vår komposition för örtpeeling på salong är:

Equisetum Arvense – Åkerfräken

Salvia Officinalis – Salvia

Natural Porifera Powder – Havssvamps pulver

Polygonum Aviculare Extract – Trampört

Hamamelis – Trollhassel

Plantago Lanceolata – Svartkämpe

Spirulina Maxima – alg

Panax Ginseng – Ginseng

Trigonela Foenum Gracum – Bockhornsklöver

Plumonaria officinalis – Lungört

Melissa Officinalis – Citronmeliss

Calendula Officinalis – Ringblomma

Chamomilla Recutita Extract – Kamomill

Aloe barbadensis leaf powder – Aloe vera

Metoden herbs2peel står för två olika typer av grundpeelingar (B peel och C peel) där båda typerna av peeling använder sig av samma örtkomposition men handhavs på olika sätt på huden.

Vid en hudvårdskonsultation på salong ges kunden rätt information om vilken av dessa grundpeeling koncept som passar resp klient. Dess indikation fastställs efter hudtyp, tillstånd och ev hudproblematik.

Vi har kombinationer för:

 • Quick fix för lyster och fräschör. (Inför ex fest, bröllop)
 • Specifik fukt- och vitamin behandling (torr, yttorr och näringsfattig hud)
 • Detox med Black mask (utrensande, detox för att klargöra och rena huden från slagg och giftämnen)
 • Anti-age, högteknologiska produkter tillsammans med örter för kraftig cellregenererande effekt (Alegance)
 • Stamcellsbehandlingar med grönt äpple.
 • Pigmentskador, solskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar (tillsammans med hemvårdssytemet når kunden resultat inom några veckor)
 • Cellulit och kroppsproblematik så som saggig hud, bristningar mm.
 • Hår- och scalp behandling.
 • Akne och problemhud, milier och inkapslade comedoner mm.

Herbs2peel metoden B peel lämpar sig som enstaka behandling. Men kanske bäst vid en serie om 4-6 st. En gång var 7-10 dag under några veckor. Din hudterapeut ger vid konsultationen en guide om hur kuren läggs upp. Vilka delar som kan behandlas och i vilken ordning som passar dig bäst.

 

Exempel på behandling

Vecka 1. Djuprengöring med B peel och fukt och lyster för att kicka igång huden.

Vecka 2. Detox B peel med Black mask. Hjälper huden rensa bort slaggämnen och rena huden inifrån.

Vecka 3. Jobba anti-age. Kicka igång uppbyggnad, jobba på linjer och rynkor.

Vecka 4. Endera fortsätt på anti-age temat eller så lägger man in ex Clearing serien mot pigmentskador (om det finns), presumtivt förebygga eller kontrollera.

Huden kommer vecka för vecka att svara positivt, stärkas balanseras och ge ett välmående friskt naturligt utseende.

FÖR VEM PASSAR HERBS-2-PEEL?

Behandlingen passar alla hudtyper och hudfärger. Peelingen kan förbättra alla hudtillstånd men beroende på vilka tillstånd man vill jobba på väljer man en av två varianter, B-Peel (Beauty Peel) eller C-Peel (Correcting Peel). De skiljer sig åt i applikation, intensitet och ger olika reaktioner i huden. 

 

B-PEEL 

Beauty Peel med inga eller minimala reaktioner i huden efteråt. Den kan göras året om då man inte blir ljuskänslig. Passar som enstaka behandling för lyster och fräschör men man kan få djupgående och tydliga resultat på ett hudproblem, till exempel pigmenteringar och åldrad hud, genom att göra en kur med flera B-Peel behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

Beauty Peel passar dig som vill ha hjälp med

 • förebyggande anti-age

 • pigmenteringar, ojämn hudton

 • torr hud och mindre rynkor

 • stärka en känslig hud, lindra rosacea och eksem 

 • orenheter, stora porer

 • lyster och fräschör inför ett särskilt tillfälle

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: