Om oss 

 

Bakom BeautyQ / U-Zone finns en skönhetsälskande grundare som har många års erfarenhet inom skönhetsbranschens olika områden som make up, hudvård, hårvård och nagelvård. Med en vision om att kunna erbjuda den perfekta produkten & behandlingen  för varje unik kvinnas behov och önskemål på ett och samma ställe föddes drömmen om en heltäckande salong & butik på nätet. Målet är att kunna erbjuda ett brett sortiment av olika varumärken, kända såväl som okända, för hela kroppen.

Vi tror på att det existerar lika många unika versioner av skönhet som det finns människor och att få vara snygg på utsidan ger en bra känsla på insidan. 
Vi lyssnar  lyhört på våra kunder och utvecklar hela tiden verksamheten efter önskemål och efterfrågan. 
Vi är auktoriserade återförsäljare för produkterna vi erbjuder på BeautyQ /U-zone vilket innebär att vi får våra produkter direkt från tillverkaren eller agenturen och därför kan garantera att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet. Vår vision är erbjuda kunden ett brett sortiment av det absolut bästa och senaste på skönhetsmarknaden. Vi har som målsättning att alltid kunna ge personlig service tillsammans med snabba leveranser och trygg betalning via nätet. 

 

Salong U-Zone erbjuder härliga behandlingar från topp till tå i en harmonisk miljö, med passion för skönhet och välmående, sedan 2006. Personlig service, kvalite och utveckling står som grund för vår koncept. Våra kunniga, rutinerade och välutbildade medarbetare tillmötesgår dina önskemål med trendkänsla samt kreativitet och skräddarsyr en behandling som passar just för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter som fokuserar på kvalite, med stor omtanke, respekt för miljö och människa.

Välkommen till Salong U-Zone!

Hudterapeut & fransstylist Karolina

Jag grundade salongen 2006 och har drivit den under alla år. Har lagt ner flera år för att salongen ska erbjuda bra behandlingar och utvecklat salongen till de bättre! Jag är utbildad hudterapeut med Cidesco diplom, fransstylist samt permanent make-up & 3D mircobladning. Mitt mål är att hela tiden blicka framåt och utvecklas. Vi har kurser och utbildningar som gör att vi håller oss uppdaterade inom det senaste inom skönhetsbranchen. Jag brinner för att kunna hjälpa kunderna och alltid göra dom nöjda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medicinsk fotvårdare Anette

Anette erbjuder medicinskfotvård och även lackgel på tår . 

Jag utbildade mig till fotterapeut 2012 på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, efter många år inom restaurangbranschen.

Mitt motto är förebyggande och även konstaterande fotproblem .

Alla bör vi ta hand om våra fötter, ung som gammal.  Och genom att bl.a. välja rätt skor/strumpor och utöva fotgymnastik så bär fötterna oss många mera mil till. Jag tar inte remisser men jag behandlar fötter med besvär så som diabetes & psoriasis m.m .                                                                                                                                                                                             

Jag känner glädje att komma till U-zone varje arbetsdag, där både kunder och kollegor tillför mig så mycket lycka i min vardag.

 

 

Fransstylist Sarah

 

Virve

Frisör & Fransstylist Virve

Virve heter jag. Jag jobbar som frisör och fransstylist på salongen. Min frisörutbildning gjorde jag på skolan Björn Axén Academi & fransutbildningen av duktiga Karolina Nordling här på Salong U-zone.

 

Linda

Hudterapeut & Fransstylist Linda

Cidesco Diplomerad Spa & Hudterapeut sen april 2014 / Yrkeshögskolan Hudvård & Spa

 

Efter ha tampats med dålig hud imånga år utan resultat så bestämde jag mig för att bli min egna expert på huden, för att kunna hjälpa mig själv och guida andra. 

Jag lämnade därför Småland och flyttade till Stockholm. 

Min passion ligger i att jobba hjärtligt med människor och jag har en individuell plan och följer mina kunder på ett genuint och personligt sätt för att uppnå mina och kundens individuella mål.

 

Fransstylist Saga

 

Sjuksköterska Annica

 

Nagelterapeut Monica

 

Jag är 44 år. Jobbade tidigare som trafikreporter på Sveriges radio men för 3 år sen utbildade jag mig till diplomerad nagelteknolog. Jag älskar mitt jobb. Både skapandet men också kundkontakten. Att få nöjda kunder gör mig glad. Jag har en bred kundkrets. Allt ifrån små barn till 90 åringar. Dom två senaste Idolsäsongerna har jag gjort idolernas naglar inför varje fredagsfinal. Hoppas vi ses!

 

Johanna

Nagelterapeut Johanna

 

Nagelterapeut Emma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: