Om oss / U-Zone Academy Farsta & Haninge

Med en vision om att kunna erbjuda den perfekta behandlingen & produkter  för varje unik persons behov och önskemål på ett och samma ställe föddes drömmen om en heltäckande salong & butik på nätet. Målet är att kunna erbjuda ett brett sortiment av olika varumärken, kända såväl som okända, för hela kroppen.

Vi tror på att det existerar lika många unika versioner av skönhet som det finns människor och att få vara snygg på utsidan ger en bra känsla på insidan. 
Vi lyssnar  lyhört på våra kunder och utvecklar hela tiden verksamheten efter önskemål och efterfrågan. 
Vi är auktoriserade återförsäljare för produkterna vi erbjuder på U-zone vilket innebär att vi får våra produkter direkt från tillverkaren eller agenturen och därför kan garantera att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet. Vår vision är erbjuda kunden ett brett sortiment av det absolut bästa och senaste på skönhetsmarknaden. Vi har som målsättning att alltid kunna ge personlig service tillsammans med snabba leveranser och trygg betalning via nätet. 

U-Zone Academy erbjuder härliga behandlingar från topp till tå i en harmonisk miljö, med passion för skönhet och välmående, sedan 2006. Personlig service, kvalite och utveckling står som grund för vår koncept. Våra kunniga, rutinerade och välutbildade medarbetare tillmötesgår dina önskemål med trendkänsla samt kreativitet och skräddarsyr en behandling som passar just för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter som fokuserar på kvalite, med stor omtanke, respekt för miljö och människa.

 

Vi är med i SHR! 

Varför ska jag gå till en auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR?

Förutom att du vet att du går till en auktoriserad hudterapeut med gedigen utbildning så omfattas du dessutom av en behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada, under behandlingen eller till följd av behandlingen.

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO.  CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher.  CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.

 

Välkommen till U-Zone Academy, Farsta & Haninge

Hudterapeut

Hudterapeut & PMU artist, fransstylist Karolina, Farsta & Haninge

Jag grundade salongen 2006 och har drivit den under alla år. Har lagt ner flera år för att salongen ska erbjuda bra behandlingar och utvecklat salongen till de bättre! Jag är utbildad hudterapeut med Cidesco diplom, fransstylist samt permanent make-up & 3D mircobladning. Mitt mål är att hela tiden blicka framåt och utvecklas. Vi har kurser och utbildningar som gör att vi håller oss uppdaterade inom det senaste inom skönhetsbranchen. Jag brinner för att kunna hjälpa kunderna och alltid göra dom nöjda.

Medicinsk fotvårdare Anette, Farsta

Anette erbjuder medicinskfotvård och även lackgel på tår . 

Jag utbildade mig till fotterapeut 2012 på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, efter många år inom restaurangbranschen.   Mitt motto är förebyggande och även konstaterande fotproblem .  Alla bör vi ta hand om våra fötter, ung som gammal.  Och genom att bl.a. välja rätt skor/strumpor och utöva fotgymnastik så bär fötterna oss många mera mil till. Jag tar inte remisser men jag behandlar fötter med besvär så som diabetes & psoriasis m.m .                                 Jag känner glädje att komma till U-zone varje arbetsdag, där både kunder och kollegor tillför mig så mycket lycka i min vardag.

Fransstylist Sarah, Farsta

Massage terapeut  John , Farsta 
"Hej! jag är en utbildad undersköterska i grunden som tog en sväng in i IT världen!

2021 valde jag att utbilda mig till Friskvårdsmassör och kommer läsa till massageterapeut under hösten.

För mig är det en otrolig glädje att få kunna ge en stunds avkoppling för både kropp och sinnet. Att hjälpa till med att få spända muskler att slappna av och bidra till ett välbefinnade för dig! Jag lyssnar gärna till dina önskemål och försöker anpassa massagen efter dina behov! Att du ska gå från massagebänken nöjd och avslappnad är det som ger mig glädje!"

 

Sjuksköterska

Sjuksköterska Annica, Farsta

Annica, legitimerad narkos/iva/injektions sjuksköterska. Utbildad i injektioner 2014 av dr.Randquist Victoriakliniken, samt även Galderma/Restylane.

Min vision är att förfina det naturligt vackra.  Ansvarsförsäkrad och tar fullt ansvar för mina kunder.  Jag utför botox/fillers behandlingar, PRP microneedling, PDO-trådar samt sprutar kärl. 

Nagelterapeut

Nagelterapeut Emma , Farsta

Jag har alltid haft ett stort nagelintresse och uppfyllde en stor dröm i livet sommaren 2017 då jag utbildade mig till nagelterapeut på KN Nail products i Solna, här i Stockholm.

Jag är en perfektionist ända ut i fingerspetsarna och har höga krav på mig själv.  Jag tänker kvalité före kvantitet..     Jag sitter heller lite längre med en kund för att få arbetet nogsamt gjort, än att stressa ihop ett arbete för att tjäna in tid.  Jag lever efter mottot: ”det kan aldrig bli förmycket glitter!”

 

Massör Elisabeth, Farsta -TJÄNSTLEDIG

Jag utbildade mig till friskvårds konsulent för många år sedan och där upptäckte jag att det var massage som var min riktiga talang. Efter att jag flyttade till San francisco så vidareutbildade jag mig i deep tissue, gravidmassage, thaimassage och ayurvedisk massage och spabehandlingar och  blev även ansvarig för utbildningen av terapeuter på Elizabeth Arden Spa i San francisco där jag jobbade som avdelningschef och massageterapeut i många år. När jag kom tillbaks till sverige så fick jag jobb på Clarion och där har jag jobbat som massageterapeut och Spa Supervisor i nio år. Jag blandar gärna massagestilar och sätter ihop en behandling som passar just dig. Jag har mycket erfarenhet av att massera kunder med kronisk värk där man måste gå fram mycket försiktigt men även av människor som tränar mycket och vill ha en riktigt djup muskelmassage. Jag jobbar intuitivt och allt runt omkring såsom temperatur, bänkens comfort, ljus, doft och det man hör är viktigt. Jag vill att du känner dig hörd och tillsammans spapar vi den perfekta behandlingen för dig.

Frisör Angelina, Farsta

Jag tog studenten 2010 med frisörexamen i handen. Att få jobba kreativt och skapa i färg och form är det jag brinner för. Hår och skönhet är mitt största intresse och passion. Jag tycker lika mycket om nytänkande och galet lika så tidlöst och elegant. Att skräddarsy ett hår efter varje personlighet och önskemål är det som gör att jag vill vara frisör! 

 

Fransstylist Alexandra, Farsta & Haninge

Utbildad fransstylist sedan 2016. Arbetar med både singel och volymfransar.

Hög kvalité och god kundservice har alltid varit mitt största fokus. För mig är fransförlängning inte bara fransar, det är konst, passion, teknik och noggrannhet. För mig är det verkligen viktigt att du som kund känner dig nöjd och väl omhändertagen. Hos mig bemöts du av ett genuint intresse av hur du som kund vill ha det. En trevlig pratstund eller en avslappnade, tyst behandling - det är helt upp till dig.  Varmt välkommen till mig!

Frisör & Fransstylist JoAnn,  Farsta & Haninge

Jag fick mitt frisörexamen 2016 och tog mina diplom som certifierade fransstylist 2016, lashliftstylist 2018 & browstylist 2020.

Hår och fransar har blivit mitt största intresse och talang. Jag är en perfektionist när de kommer till mitt arbete och jag brinner för att uppnå kundernas alla önskemål.

Jag strävar efter att ge dig som kund förstklassiga behandlingar inom skönhetsvården, i en lugn och harmonisk miljö.

 

 

Vanessa Sjuksköterska, Haninge

Mitt namn är Vanessa och jag är legitimerad sjuksköterska samt certifierad för estetiska injektionsbehandlingar med dermal fillers och botulinumtoxin. Jag utför estetiska injektionsbehandlingar här på U-zone i Haninge och arbetar utifrån säkra och beprövade tekniker med kunskap och god erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar.

Utifrån en första konsultation som kommer att hållas med mig i samband med din bokning minst två dagar innan behandling, strävar jag efter att bemöta kundens önskemål tillsammans med min kunskap, för att uppnå bästa möjliga resultat. under din konsultation lämnas även tid och möjlighet till dig som kund till att få ställa de frågor du har inför din önskade behandling.

Välkommen

Hudterapeut

Diana Hudterapeut, Haninge

Jag är en glad o positiv tjej som är väldigt noggrann när jag jobbar, tycker det är viktigt både för mig och för kunden. Brinner för att få hjälpa folk med deras hud och att få jobba med avancerad hudvård som ger resultat.

Medicinsk fotvårdare Madelene, Haninge

Jag är en positiv och glad person som brinner för mötet med dig som kund. Jag jobbar förebyggande och behandlande med dina fötter i focus!

Välkommen!

osteopat

Osteopat Stefano, Haninge & Farsta

Mitt namn är Stefano Bianco och uppväxt i Mestre, Venedig. Jag har alltid fascinerads av människokroppen och sport. Själv är jag basketspelare sedan tidig ålder och spelar idag för Huddinge Basket. Jag utbildade mig till osteopat under femårs tid vid utbildningsinstitutet för osteopati ”C.E.E.S.O. VENEZIA” och erhöll min doktorsexamen i osteopati (D.O.) år 2019. 

Frisör Monica , Haninge

Monica har jobbat som frisör halva hennes liv. För henne är kommunikation noggrannhet och ett trevligt bemötande viktigt. Och målet är att altid göra kunden nöjd.

Välkommen!

 

Frisör Mia, Haninge

Jag är positiv, kreativ och lyhörd för dina önskemål. Tar tid på mig för att göra det som passar bäst för dig och ditt hår.   Licenserad frisör som tog gesällen 1995, vidareutbildad i London och tog mästarbrevet 2016.  Gillar utveckling och går gärna på tekniska kurser inom både klipp och färg. 

 Varmt välkommen

Hudterapeut Nina, Farsta

 

Jag är en glad och positiv tjej på 21år ifrån Småland , jag brinner för hudvård och skönhet , jag sätter mina kunder i största fokus och det värmer i mitt hjärta när dem går ifrån mig med fina resultat.

Hudterapeut Lydia, Farsta

Diplomerad hud- och massageterapeut men även verksam som sjuksköterska sedan 2004. Jag brinner för mina yrken. 

Jag strävar efter att ständigt utvecklas och går på utbildningar och kurser inom yrket. Jag är noggrann och lyhörd för dina önskemål och älskar att skräddarsy behandling för just din hy!

För mig är det viktigt att göra skillnad, meningsfullt att får dig må bra!

Mitt mål är att du efter din behandling hos mig ska känna dig förnyad och pånyttfödd. Jag känner mig inte nöjd förrän du är tillfredsställd med resultat.

 

Lymfmassör & Healer Jennyfer, Haninge

Hur kroppens inre fungerar har  alltid fascinerat mig.

Därför beslöt jag mig för att utbilda mig till massör 2006.

Har därefter masserat och fortsatt utbilda mig inom kroppens uppbyggnad och anatomi.

Vi alla är en helhet, våran kropp, våra sinne och inte minst lymfsystemet.

I denna miljö av mycket stress och måsten är det skönt att rensa kroppen med en lymfbehandling eller rena våra energier.

Du är fokus.

Med hjälp av skön musik, kristaller och dofter. Tillsammans skapar vi en avkopplande behandling och upplevelse.

 

Nagelterapeut & Fransstylist, Daniella, Haninge 

Mitt namn är Daniella och jag arbetar med naglar & fransar

Har alltid älskat att arbeta med de då man får vara väldigt kreativ!

Jag är en väldigt noggrann och glad person som längtar efter att få uppfylla alla era idéer och ge er en trevlig stund hos mig på salongen.

 

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: