Om oss/ U-Zone Academy Farsta & Haninge

Med en vision om att kunna erbjuda den perfekta behandlingen & produkter  för varje unik persons behov och önskemål på ett och samma ställe föddes drömmen om en heltäckande salong & butik på nätet. Målet är att kunna erbjuda ett brett sortiment av olika varumärken, kända såväl som okända, för hela kroppen.

Vi tror på att det existerar lika många unika versioner av skönhet som det finns människor och att få vara snygg på utsidan ger en bra känsla på insidan. 
Vi lyssnar  lyhört på våra kunder och utvecklar hela tiden verksamheten efter önskemål och efterfrågan. 
Vi är auktoriserade återförsäljare för produkterna vi erbjuder på U-zone vilket innebär att vi får våra produkter direkt från tillverkaren eller agenturen och därför kan garantera att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet. Vår vision är erbjuda kunden ett brett sortiment av det absolut bästa och senaste på skönhetsmarknaden. Vi har som målsättning att alltid kunna ge personlig service tillsammans med snabba leveranser och trygg betalning via nätet. 

U-Zone Academy erbjuder härliga behandlingar från topp till tå i en harmonisk miljö, med passion för skönhet och välmående, sedan 2006. Personlig service, kvalite och utveckling står som grund för vår koncept. Våra kunniga, rutinerade och välutbildade medarbetare tillmötesgår dina önskemål med trendkänsla samt kreativitet och skräddarsyr en behandling som passar just för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter som fokuserar på kvalite, med stor omtanke, respekt för miljö och människa.

 

Vi är med i SHR! 

Varför ska jag gå till en auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR?

Förutom att du vet att du går till en auktoriserad hudterapeut med gedigen utbildning så omfattas du dessutom av en behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada, under behandlingen eller till följd av behandlingen.

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO.  CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher.  CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.

 

Välkommen till U-Zone Academy, Farsta & Haninge

Hudterapeut & PMU artist, fransstylist Karolina, Farsta & Haninge

Jag grundade salongen i Farsta 2006 och i Haninge 2020 och har drivit den under alla år. Har lagt ner flera år för att salongen ska erbjuda bra behandlingar och utvecklat salongen till de bättre! Jag är utbildad hudterapeut med Cidesco diplom, fransstylist samt permanent make-up & 3D mircobladning. Mitt mål är att hela tiden blicka framåt och utvecklas. Vi har kurser och utbildningar som gör att vi håller oss uppdaterade inom det senaste inom skönhetsbranchen. Jag brinner för att kunna hjälpa kunderna och alltid göra dom nöjda.

Medicinsk fotvårdare Anette, Farsta

Anette erbjuder medicinskfotvård och även lackgel på tår . 

Jag utbildade mig till fotterapeut 2012 på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, efter många år inom restaurangbranschen.   Mitt motto är förebyggande och även konstaterande fotproblem .  Alla bör vi ta hand om våra fötter, ung som gammal.  Och genom att bl.a. välja rätt skor/strumpor och utöva fotgymnastik så bär fötterna oss många mera mil till. Jag tar inte remisser men jag behandlar fötter med besvär så som diabetes & psoriasis m.m .  Jag känner glädje att komma till U-zone varje arbetsdag, där både kunder och kollegor tillför mig så mycket lycka i min vardag.

Fransstylist Sarah, Farsta

Massageterapeut  John , Farsta & Haninge
"Hej! jag är en utbildad undersköterska i grunden som tog en sväng in i IT världen!

2021 valde jag att utbilda mig till Friskvårdsmassör och kommer läsa till massageterapeut under hösten.

För mig är det en otrolig glädje att få kunna ge en stunds avkoppling för både kropp och sinnet. Att hjälpa till med att få spända muskler att slappna av och bidra till ett välbefinnade för dig! Jag lyssnar gärna till dina önskemål och försöker anpassa massagen efter dina behov! Att du ska gå från massagebänken nöjd och avslappnad är det som ger mig glädje!"

 

Nagelterapeut Nathalie, Farsta

Hej! Mitt namn är Nathalie och jag är utbildad och certifierad nagelterapeut sedan 2018. Efter detta har jag gått flera nailart-utbildningar. Jag har haft intresse för naglar sedan jag vara 13 år gammal och är idag 25 år så närmre halva livet. Jag minns mitt första ”gör det själv”-kit jag köpte som 13 åring och nu många år senare är intresset fortfarande lika stort. Efter en tur in och ut i salongslivet så söker jag mig nu tillbaka för att få dela min kreativa sida på nytt. Med din inspobild och med min erfarenhet kan vi tillsammans skapa magi. Mig kommer ni hitta på salongen i Farsta. Hoppas vi ses!

Nagelterapeut Emma , Farsta

Jag har alltid haft ett stort nagelintresse och uppfyllde en stor dröm i livet sommaren 2017 då jag utbildade mig till nagelterapeut på KN Nail products i Solna, här i Stockholm.

Jag är en perfektionist ända ut i fingerspetsarna och har höga krav på mig själv.  Jag tänker kvalité före kvantitet..     Jag sitter heller lite längre med en kund för att få arbetet nogsamt gjort, än att stressa ihop ett arbete för att tjäna in tid.  Jag lever efter mottot: ”det kan aldrig bli för mycket glitter!”

 

 

Frisör Malin Haninge & Farsta

Mitt namn är Malin, jag är har jobbat som frisör sedan snart sju år tillbaka. Jag älskar mitt yrke för att det ger mig möjligheten till att vara kreativ, social och hjälpa er med att hitta er stil och att uttrycka er genom att hitta en ny färg, frisyr eller bara få er att känna er ännu finare.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och är väldigt noga med att vi har samma mål och gör alltid mitt yttersta för att uppnå de resultat ni önskar.

 

Jag ser verkligen fram emot att träffa er kunder och vara en del av uzone-teamet 💕

 

Frisör Angelina, Farsta

Jag tog studenten 2010 med frisörexamen i handen. Att få jobba kreativt och skapa i färg och form är det jag brinner för. Hår och skönhet är mitt största intresse och passion. Jag tycker lika mycket om nytänkande och galet lika så tidlöst och elegant. Att skräddarsy ett hår efter varje personlighet och önskemål är det som gör att jag vill vara frisör! 

 

 

Fransstylist Felicia, Farsta & Haninge

Mitt namn är Felicia och är utbildad Lash- & browstylist. Jag har ett starkt intresse för skönhet. Med dina önskemål och min kunskap vill jag hjälpa dig att göra dig så nöjd som möjligt!

När du kommer till mig så blir du omhändertagen av en positiv glad tjej som brinner för sitt yrke. 

Hudterapeut Haninge

Mitt namn är Nathalie och jag är auktoriserad hud och spa terapeut. Jag har även två internationella examen Itec och Cidesco samt att jag är diplomerad LPG terapeut.

Hudvård och skönhet har alltid legat mig varmt om hjärtat då min mamma är hudterapeut och jobbat inom yrket hela mitt liv. 2022 var året då jag tog tag i mitt stora intresse och jag hade inte kunnat trivas bättre i mitt nya yrkesval!

Som terapeut så är jag väldigt omhändertagande och vill att du ska känna dig bekväm i mina händer och att vi jobbar tillsammans mot dina mål med din hy.

 

Leg. Sjuksköterska Tina, Haninge

Nu har du möjligheten att boka en tid hos Tina Löfstrand leg sjuksköterska sedan närmare 30år. Hon har  sedan 11år tillbaka arbetat med injektionsbehandlingar på kända kliniker i Stockholm & driver även sin egna klinik i Nynäshamn. Tina har en extremt gedigen erfarenhet & mycket hög estetiska kompetens.

Hon brinner för att ge sina kunder ett fräscht yttre & skräddarsyr gärna behandlingen som passar just för dig. 

Välkommen

 Nagelterapeut Natasha, Haninge

Hej! Natasha heter jag är 22 år gammal och är utbildad Nagelterapeut, lashlift och browlift stylist samt inom Hennabryn. Jag har jobbat med naglar i snart 3 år och fransar och bryn i över 2 år, som alltid varit ett intresse hos mig. Jag brinner för mitt jobb och att skapa noggranna och kreativa resultat. 💅🏻

 

Medicinsk fotvårdare Madelene, Haninge

Jag är en positiv och glad person som brinner för mötet med dig som kund. Jag jobbar förebyggande och behandlande med dina fötter i focus!

Välkommen!

Osteopat Stefano, Haninge & Farsta

Mitt namn är Stefano Bianco och uppväxt i Mestre, Venedig. Jag har alltid fascinerads av människokroppen och sport. Själv är jag basketspelare sedan tidig ålder och spelar idag för Huddinge Basket. Jag utbildade mig till osteopat under femårs tid vid utbildningsinstitutet för osteopati ”C.E.E.S.O. VENEZIA” och erhöll min doktorsexamen i osteopati (D.O.) år 2019. 

Frisör Monica, Haninge

Monica har jobbat som frisör halva hennes liv. För henne är kommunikation noggrannhet och ett trevligt bemötande viktigt. Och målet är att altid göra kunden nöjd.

Välkommen!

 

Frisör Mia, Haninge

Jag är positiv, kreativ och lyhörd för dina önskemål. Tar tid på mig för att göra det som passar bäst för dig och ditt hår.   Licenserad frisör som tog gesällen 1995, vidareutbildad i London och tog mästarbrevet 2016.  Gillar utveckling och går gärna på tekniska kurser inom både klipp och färg. 

 Varmt välkommen

Massageterapeut Åsa, Farsta

Åsa Westman heter jag och är utbildad certifierad massageterapeut genom Axelsons Gymnastiska Institut.

Har arbetat heltid inom yrket i över 13 år med egen mottagning i Hammarby Sjöstad. På måndagar kommer jag nu vara här på U-zone.

För att få bästa möjliga resultat arbetar jag med olika massage metoder såsom triggerpunkter, strain counterstrain, revolving mm

Erbjuder olika typer av mjukdelsbehandlingar, klassisk massage, idrottsmassage, gravidmassage och lymfmassage.

Till gravid massage använder jag en specialdesignad gravidbänk så att patienten kan ligga på mage under hela graviditeten.

Mitt motto är att anpassa behandlingen efter dina behov och önskemål.

 

 

 

Fransstylist Joann, Haninge & Farsta

Lymfmassör & Healer Jennyfer, Haninge

Hur kroppens inre fungerar har  alltid fascinerat mig.

Därför beslöt jag mig för att utbilda mig till massör 2006.

Har därefter masserat och fortsatt utbilda mig inom kroppens uppbyggnad och anatomi.

Vi alla är en helhet, våran kropp, våra sinne och inte minst lymfsystemet.

I denna miljö av mycket stress och måsten är det skönt att rensa kroppen med en lymfbehandling eller rena våra energier.

Du är fokus.

Med hjälp av skön musik, kristaller och dofter. Tillsammans skapar vi en avkopplande behandling och upplevelse.

 

Hudterapeut Hanna, Farsta

Jag heter Hanna och är auktoriserad hudterapeut med Cidesco diplom och gesällbrev.

Jag har under så lång tid jag kan minnas intresserat mig för hudvård och brinner för det.

Jag är en tävlingsmänniska och det speglar sig även i mitt yrke då jag alltid vill göra bra ifrån mig.

Min drivkraft finner jag hos dig som kund genom att eftersträva så bra resultat det bara går efter just dina behov och förväntningar.

Jag anser att grunden till bra hudhälsa ligger hos dig med en god rutin varje dag med bra produkter som är anpassade efter vad just din hud behöver. Jag finns där för att vägleda dig och ge tips och råd vad just du kan göra för att ge din hud det lilla extra.

 

I slutändan finns det inget som gör mig gladare än att du som kund i fråga går ifrån salongen och känner dig tillfreds, oavsett behandling, och tänker ”det här var  värt det”.


Nagelterapeut & Fransstylist Denise, Haninge

Hejsan allihopa!

Mitt namn är Denise och jag är utbildad nagelterapeut  och fransstylist.  

Jag är väldigt försiktig med naglarna samt fransar och anpassar mig så gott jag kan för att varje kund ska bli så nöjd som möjligt och jag jobbar på ett så skonsamt sätt jag kan.

Jag är väldigt glad som person och ser fram emot att träffa nya kunder här på salongen!

Ha det bra så länge så hoppas jag att vi ses snart.

 

Sjuksköterska Milijana, Farsta

Milijana Mijajlovic är legitimerad sjuksköterska med många års erfarenhet och certifierad för att utföra injektionsbehandlingar botox , fillers, prp/prf, trådlyft, profhilo, prxt33,mm. Vi arbetar bara med välbeprövade och godkända produkter. Milijana har en läkare bakom sig, Patientförsäkring och ansluten till IVO.

 

Barberare George, Haninge 

Efter att ha tillbringat de senaste 10 åren som barberare över hela världen känner jag att jag har en unik uppsättning färdigheter och tekniker som gör att jag blir en fantastisk barberare.

 Jag har god känsla för detaljer och är stolt över mitt arbete. Jag är en perfektionist och precision är verkligen viktigt för mig, det syns i mitt arbete.

Jag gillar att ha en trevlig pratstund med mina kunder och få dem att känna sig välkomna. Detta är också väldigt viktigt för mig, jag vill att du ska känna dig bekväm i min stol, som alla mina stammisar säger att de gör.

Välkommen

 

English:  After spending the last 10 years working all over the world as a barber,i feel i have a unique set of skills and technique bringing me to be a great barber. I have fine attention to detail and pride myself in my work. I am a perfectionist and precision is really important to me, this shows in my work.

I like to have a good chat with my customers and make them feel welcome. This is also really important to me,i want you to feel comfortable in my chair,as all of my regulars say they do.

 

Zonterapeut/Reflexolog Sari, Haninge

Jag heter Sari Koskinen. Är diplomerad zonterapeut/ reflexolog och reiki master. Min strävan är att hjälpa dig, kunden, till ett friskare liv, mer hälsa, energi och välbefinnande!

Jag har en holistisk människosyn, där hela du bildar en helhet, med kropp och sinne. Med både kompletterande- och alternativ medicinska behandlingar vill jag hjälpa dig, med dina hälsoproblem, rehabilitering och förebyggande friskvård.

Jag drivs av nyfikenheten och inspirationen för människan och människans hälsa, samt viljan att hjälpa andra. Har en djup förståelse för kundens hälsa och behov.

Väl bemött! Sari

 

 

 

Tatuerare Aleksa, Haninge

Hej, mitt namn är Aleksa. Med fokus på tatueringar är jag här för att omvandla dina idéer till konstverk på din hud. Som en dedikerad tatuerare strävar jag efter att skapa unika och meningsfulla designar. Låt oss tillsammans skapa ett tatuering som berättar din historia. Du är välkommen att boka din tid för en tatueringsupplevelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: