Om oss / U-Zone Academy

Bakom  U-Zone finns en skönhetsälskande grundare som har många års erfarenhet inom skönhetsbranschens olika områden som hudvård, hårvård, PMU, fransar  och nagelvård. Med en vision om att kunna erbjuda den perfekta behandlingen & produkter  för varje unik kvinnas behov och önskemål på ett och samma ställe föddes drömmen om en heltäckande salong & butik på nätet. Målet är att kunna erbjuda ett brett sortiment av olika varumärken, kända såväl som okända, för hela kroppen.

Vi tror på att det existerar lika många unika versioner av skönhet som det finns människor och att få vara snygg på utsidan ger en bra känsla på insidan. 
Vi lyssnar  lyhört på våra kunder och utvecklar hela tiden verksamheten efter önskemål och efterfrågan. 
Vi är auktoriserade återförsäljare för produkterna vi erbjuder på BeautyQ /U-zone vilket innebär att vi får våra produkter direkt från tillverkaren eller agenturen och därför kan garantera att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet. Vår vision är erbjuda kunden ett brett sortiment av det absolut bästa och senaste på skönhetsmarknaden. Vi har som målsättning att alltid kunna ge personlig service tillsammans med snabba leveranser och trygg betalning via nätet. 

Salong U-Zone erbjuder härliga behandlingar från topp till tå i en harmonisk miljö, med passion för skönhet och välmående, sedan 2006. Personlig service, kvalite och utveckling står som grund för vår koncept. Våra kunniga, rutinerade och välutbildade medarbetare tillmötesgår dina önskemål med trendkänsla samt kreativitet och skräddarsyr en behandling som passar just för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter som fokuserar på kvalite, med stor omtanke, respekt för miljö och människa.

 

Vi är med i SHR! 

Varför ska jag gå till en auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR?

Förutom att du vet att du går till en auktoriserad hudterapeut med gedigen utbildning så omfattas du dessutom av en behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada, under behandlingen eller till följd av behandlingen.

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO.  CIDESCO har som främsta uppgift att ta tillvara och utveckla standard och kvalitet inom hudterapeutyrket och närliggande branscher.  CIDESCO sektion Sverige är den tredje största sektionen efter Japan och Kina.

 

Välkommen till Salong U-Zone!

 

Personalen:

Hudterapeut & PMU artist, fransstylist Karolina

Jag grundade salongen 2006 och har drivit den under alla år. Har lagt ner flera år för att salongen ska erbjuda bra behandlingar och utvecklat salongen till de bättre! Jag är utbildad hudterapeut med Cidesco diplom, fransstylist samt permanent make-up & 3D mircobladning. Mitt mål är att hela tiden blicka framåt och utvecklas. Vi har kurser och utbildningar som gör att vi håller oss uppdaterade inom det senaste inom skönhetsbranchen. Jag brinner för att kunna hjälpa kunderna och alltid göra dom nöjda.

 

 

Medicinsk fotvårdare Anette

Anette erbjuder medicinskfotvård och även lackgel på tår . 

Jag utbildade mig till fotterapeut 2012 på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, efter många år inom restaurangbranschen.

Mitt motto är förebyggande och även konstaterande fotproblem .

Alla bör vi ta hand om våra fötter, ung som gammal.  Och genom att bl.a. välja rätt skor/strumpor och utöva fotgymnastik så bär fötterna oss många mera mil till. Jag tar inte remisser men jag behandlar fötter med besvär så som diabetes & psoriasis m.m .                                                                                                                                                                                             

Jag känner glädje att komma till U-zone varje arbetsdag, där både kunder och kollegor tillför mig så mycket lycka i min vardag.

 

 

Fransstylist Sarah

 

 

 

Hudterapeut & Fransstylist Linda

Cidesco Diplomerad Spa & Hudterapeut sen april 2014 / Yrkeshögskolan Hudvård & Spa

 

Efter ha tampats med dålig hud imånga år utan resultat så bestämde jag mig för att bli min egna expert på huden, för att kunna hjälpa mig själv och guida andra. 

Jag lämnade därför Småland och flyttade till Stockholm. 

Min passion ligger i att jobba hjärtligt med människor och jag har en individuell plan och följer mina kunder på ett genuint och personligt sätt för att uppnå mina och kundens individuella mål.

 

 

 

Sjuksköterska Annica

 

 

 

 

 

Nagelterapeut Emma

Jag har alltid haft ett stort nagelintresse och uppfyllde en stor dröm i livet sommaren 2017 då jag utbildade mig till nagelterapeut på KN Nail products i Solna, här i Stockholm.

Jag är en perfektionist ända ut i fingerspetsarna och har höga krav på mig själv.

Jag tänker kvalité före kvantitet..

Jag sitter heller lite längre med en kund för att få arbetet nogsamt gjort, än att stressa ihop ett arbete för att tjäna in tid.

Jag lever efter mottot: ”det kan aldrig bli förmycket glitter!”

 

 

 

Massör Elisabeth 

Jag utbildade mig till friskvårds konsulent för många år sedan och där upptäckte jag att det var massage som var min riktiga talang. Efter att jag flyttade till San francisco så vidareutbildade jag mig i deep tissue, gravidmassage, thaimassage och ayurvedisk massage och spabehandlingar och  blev även ansvarig för utbildningen av terapeuter på Elizabeth Arden Spa i San francisco där jag jobbade som avdelningschef och massageterapeut i många år. När jag kom tillbaks till sverige så fick jag jobb på Clarion och där har jag jobbat som massageterapeut och Spa Supervisor i nio år. Jag blandar gärna massagestilar och sätter ihop en behandling som passar just dig. Jag har mycket erfarenhet av att massera kunder med kronisk värk där man måste gå fram mycket försiktigt men även av människor som tränar mycket och vill ha en riktigt djup muskelmassage. Jag jobbar intuitivt och allt runt omkring såsom temperatur, bänkens comfort, ljus, doft och det man hör är viktigt. Jag vill att du känner dig hörd och tillsammans spapar vi den perfekta behandlingen för dig.

 

Frisör Angelina

Jag tog studenten 2010 med frisörexamen i handen. Att få jobba kreativt och skapa i färg och form är det jag brinner för. Hår och skönhet är mitt största intresse och passion. Jag tycker lika mycket om nytänkande och galet lika så tidlöst och elegant. Att skräddarsy ett hår efter varje personlighet och önskemål är det som gör att jag vill vara frisör! 

 

 

 

Fransstylist Alexandra

Utbildad fransstylist sedan 2016. Arbetar med både singel och volymfransar.

Hög kvalité och god kundservice har alltid varit mitt största fokus.

För mig är fransförlängning inte bara fransar, det är konst, passion, teknik och noggrannhet.

För mig är det verkligen viktigt att du som kund känner dig nöjd och väl omhändertagen. Hos mig bemöts du av ett genuint intresse av hur du som kund vill ha det.

En trevlig pratstund eller en avslappnade, tyst behandling - det är helt upp till dig.

Varmt välkommen till mig!

 

 

Fransstylist  Mimmi 

När jag var liten brukade jag tillsammans med mormor rulla upp håret i papiljotter och måla naglar. Mitt intresse för skönhet började med andra ord redan vid tidig ålder. 

Nästan trettio år senare är intresseset lika stort och jag finner stor glädje att ta hand om människors hälsa och utseende. 

Utbildad fransstylist sedan 2015, vidareutbildad inom volyfmfransar och lashlift 2019. 

Mitt mål är att hela tiden utvecklas, både inom yrket och som person.

Önskar dig en fin dag, Mimmi

 

Malin Frisör

Redan när jag var liten var jag intresserad av hår. På morgonen innan dagis fick min mamma fixa mitt hår och sätta i rosetter och ville alltid ha perfekt fixat hår.

Att jag skulle bli frisör var en självklarhet.

Jag brinner för att få andra att känna sig fina, hitta en perfekt stil för varje person och hjälpa att mina kunder att kunna sig trygga och självsäkra i sina hår.

Det finns något för alla och jag vill gärna hjälpa er att hitta det bästa för er.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: