Injektionsbehandlingar   sunekos

  

Konsultation:

Nytt: Från och med 1 Juli  2021 ställs större krav på de som utför estetiska injektionsbehandlingar, för kundens samt behandlarens säkerhet. Detta innebär bland annat ett krav på att en konsultation hålls minst 48 timmar innan bokad behandling. Detta för att säkerställa att du som kund är införstådd med vad för typ av behandling du önskar genomföra, samt för att du ska få relevant information kring risker, förväntat resultat samt förslag på liknande behandlingar som kan ses som ett alternativ utifrån vad du som kund har för önskemål. Detta innebär att inga drop in tider kommer erbjudas utan du som kund behöver boka din tid i god tid innan så att en konsultation kan hållas.

Är du en återkommande kund och återkommer för likvärdig behandling inom 6 månader behöver ingen konsultation hållas. Du kommer att bli uppringd ungefär i samband med att du bokat din tid för att hitta en passande tid för konsultation. Det går även att boka en tid för konsultation direkt via boka direkt.

Konsultation erbjuds via videomöte eller på salongen. Har du inte möjlighet att ta dig till salongen eller koppla upp dig för videokonsultation kan bilder på önskat behandlingsområde skickas innan en konsultation via telefon hålls.

 

Sunekos 200               

Sunekos 1behandling 1990kr

Sunekos 3 behandlingar 4990kr

Besväras du av linjer, mörka ringar eller påsar? Sunekos 200 är en behandling avsedd för ögonområdet. Både ovan och under ögat. Sunekos 200 stärker upp området runt ögonen och ökar hudens elasticitet genom att formulan stimulerar fibroblasterna i dermis. Detta med hjälp av hyaluronsyra, aminosyror och vitaminer.

Behandlingen görs i 3 omgångar med 14 dagars intervall.

Efter det väntar man 6 månader och gör 1 behandling till. 

 Profhilo

Är en injektionsbehandling som innehåller den högsta halten av hyaluronsyra på marknaden.

Funkar på hud som förlorat sin elasticitet och fasthet med åldern.

Profhilo ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket i sin tur leder till slätare och jämnare hudton, spänstigare hud, en föryngrande look och en hel del fukt och lyster.

Profhilo injiceras under huden och därefter flyter produkten ut under huden och hyaluronsyran drar tills fukt och huden blir slät och fin.

Du behöver 2 behandlingar med Profhilo med 1 mån mellan behandlingarna.

Därefter kan man upprepa behandlingskuren med 6-12mån för att bibehålla resultatet

Välj mellan områden : Ansikte, Hals & HänderProfhilo produkter

Profhilo- Injektionsbehandling 30min 3000kr/beh. 

Botox

Botox är ett toxin som sätter ner rörligheten i muskulaturen i det behandlade området. De områden som kan behandlas med Botox är bekymmersrynkan mellan ögonbrynen, panna och kråksparkar runt ögonen. Effekten av injektionsbehandlingen kommer efter 1-6 dagar och avtar efter 3-6 månader.

Priser Botox:

 • Botox Glabella (mellan ögonbryn)  1500kr
 • Botox Kråksparkar 1800kr
 • Botox Panna inkl ögonbrynslyft  2500kr
 • Botox full panna 4500kr
 • Botox ögonbrynslyft 1500kr
 • Botox armhåla mot svettningar 6000kr
 • Botox masseters muskeln mot tandgnissel 6000kr

 

Fillers

Med åldern, minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Benstommen och våra muskler förlorar också volym. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrande.

Gelen i  fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättrar hudens kvalitet och struktur. Fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

 • Jämna ut linjer och veck runt näsa och mun
 • Ge volym till dina läppar
 • Minska linjer i pannan och runt ögonen
 • Definiera och återställa volymen i dina kinder
 • Forma och konturera synliga tecken på åldrande
 • Återfukta din hud, inifrån och ut, och skapa ökad spänst samt förbättrad struktur och lyster i huden

 

Priser fillers:

 • Fillers behandling-Glabella (mellan ögonbrynen) 1800kr
 • Fillers behandling-Läppar   3500kr
 • Fillers under ögonen 3750kr
 • Fillers Munvinklar 3750kr
 • Fillers kindben från 3750kr
 • Fillers haka 3750kr
 • Fillers näsa 3750kr

 

Skin Boosters

Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra.  Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som skall behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

 • Skinboosters 3400kr/beh.

Alla behandlingar utförs av en Leg.  sjuksköterska (Narkos intensiv injektions utbildad sjuksköterska)

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: