Spraytan/ Brun utan sol

Det finns en del olika sätt att få en vacker solfräsch look / solbränna  utan att utsätta sig för solen. I Sverige är vi inte bortskämda med soltimmarna, speciellt inte under vinterhalvåret – därför kan en spraytan vara en perfekt lösning.

Ger långvariga resultat och en perfekt finish. Ständigt inspirerade av kraven på en vacker naturlig solbränna, erbjuder vi detta sortiment av professionella produkter, för en unik Brun-utan-sol upplevelse för alla som älskar en vackert solbränd hud.

Spraytan prislista

Vi har även klippkort på Spraytan

  • 3 Spraytan 900kr
  • 6 Spraytan 1700kr
  • 9 Spraytan 2500kr

 

Att tänka på innan Spraytanning

  • Se till att duscha och skrubba kroppen innan en spraytan

  • Använd inte en oljebaserad skrubb eller duscholja, dessa produkter kan lämna en hinna på huden vilket förhindrar spraytan färgen att fästa på huden

  • Se till att din kropp är fri från smink, fuktighetskräm, parfym och deodorant för att undvika fläckar.

  • För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan spraytanning.

  • Använd helst mörka och så löst sittande kläder som möjligt.  Om färgen fastar i kläder går det att tvättas bort då färgen är vattenlösli

 

 

Just nu endast i Farsta!

 

Att tänka på efter Spraytanning:

 

 

 

After bronzing we wear black

After bronzing we wear black

Bär gärna mörka, lösa kläder och löst sittande skor efter spraytan. Tighta kläder och underkläder kan orsaka märken. Överskottsfärgen kan komma att lämna fläckar på dina kläder, men dessa går bort i tvätten. No worries!
Like a cold shower

Like a cold shower

Efter din spraytan, duscha utan tvål i ljummet vatten i ca 2-3 minuter. Den bruna överskottsfärgen rinner då av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och sedan djupnar de kommande timmarna.

Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.

Rehydrate

Rehydrate

Använd helst inte duschkräm, schampoo eller exfolierande produkter under de första 24 timmarna efter behandlingen. Däremot går det jättebra att återfukta huden varje dag efter användning av bronzingprodukter.
Enjoy!

Enjoy!

Njut av din nya gyllene hud och härliga glow. Det är du värd!

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: