Medicinsk fotvård

Det är väldigt lätt att man glömmer bort att ta hand om sina fötter, trots att det är minst lika viktigt att ägna tid åt dom som åt hår, hud och naglar.

Att underhålla fötterna regelbundet gör att man på så sätt förebygger ex; • Fotsvamp • Liktornar • Förhårdnader • Nageltrång • Självsprickor

Hos oss på Salong U-Zone kan du även boka fotmassage, som är väldigt  avslappnande och gnuggar bort en hård dags spänningar👍🏼

 

 

Fotvård behandlingar:

Medicinsk fotvård 60min   550kr

Medicinsk fotvård inleds med ett skönt fotbad, Därefter rensas, klipps, och slipas naglarna . Undersida fot filas och vid behov borttages förhårdnader och Liktorn ,samt behandling av hälsprickor  m.m . Jag avslutar men en härligt skön fotmassage .

Medicinsk fotvård med Gellack 90min 995kr

Desamma som ovan fast med valfri färg på gellack, lack som håller 3-6 veckor.

Medicinsk fotvård med fotspa 90min   895kr

Fotspa inleds med ett varmt skönt fotbad och en god kopp varmt te . Därefter rensas ,klipps och slipas naglarna .Undersida fot filas och vid behov bortages förhårdnader och liktorn samt behandling av  hälsprickor m.m . Följt av en skön fotpeeling och en varm lerinpackning på fötterna . Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Fotspa- behandling 45min   450kr

Inleds med ett skönt varmt fotbad och en god kopp varmt te . Därefter ges en härlig fot-peeling och en varm lerinpackning på dina fötter och avslutas med en skön fotmassage .

Gellack behandling 60min 495kr                              

Gellack franskt 60min 530kr

Gellack passar dig som målar dina tånaglar med nagellack men är trött på att det inte sitter mer än ett par dagar.  Det känns som ett vanligt nagellack men håller mellan 3-6 veckor. Tas enkelt bort med aceton hemma eller vid återbesök på salong. Du får vackra tånaglar, valfri färg, ingen torktid, inget kladd.

Gellack på fötter & bygg av 1-2 tånaglar       

Gömmer du dina tår, pga av fula tånaglar eller brist på tånaglar?  (Se bild här)

Vi har lösningen! Denna behandling är perfekt för dig som saknar 1-2 tånaglar. Våran fotterapeut bygger upp tånageln så att det ser ut som en riktig nagel sedan målar man tånaglarna med gellack. Lacket som sitter som berg i flera veckor.

Vårtbehandling Nybesök 350kr  Återbesök 250kr

Det finns tre olika behandlingar för vårtor :

1.Uttorkning  2.Uppluckring  3.Frysning

I samråd lägger vi upp en behandlingsplan .  Åldersgräns över 8 år.

Boka Vårtbehandling med Verrutop ( Nybesök) 350kr 30min

Vårtbehandling med Verrutop är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor.

Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat.

Ca 3 behandlingar rekommenderas med ett intervall på ca 7 dagar. Kan även krävas fler behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

Boka Vårtbehandling med Verrutop ( Återbesök) 250kr 30min

Vårtbehandling med Verrutop är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor.

Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat.

Ca 3 behandlingar rekommenderas med ett intervall på ca 7 dagar. Kan även krävas fler behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

Nageltrångsbehandling 450kr

Lindring och avhjälpa nageltrångsproblemet eller förebyggande av nageltrång . Återbesök ca 3-4 dgr efter behandlingstillfälle.

Nagelsvampbehandling  Nybesök 440kr  Återbesök 350kr

Fotbad därefter fräses och klipps naglarna ner. Naglarna behandlas med uttorkande och svamphämmande medel. Vid första besöket får du med ett medel för egenvård mellan behandlingstillfällena .

Medtag rena strumpor!

ArtikuleringG 30min   350kr

Här jobbar jag med att öka rörligheten i en/flera specifika leder .Genom stretching/tänjning av leden ökas stimuleringen i ledkapseln,vilket innebär ökad synovia-produktion (ledkapselvätska).Detta förändrar rörligheten avsevärt i den behandlade leden och medför ökad rörlighet.Men det krävs flera behandlingstillfällen efter varann , ca 3-4 inom en 2-veckosperiod.

Klippning av tånaglar 15min 150kr

Klippning av tånaglar inkl fotbad 20min 250kr

 

  • Behandlingarna kan även bokas på mobil nr. 070-73 43 784 Anette

 


fotvård farsta  fotvårdsspecialist farsta

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: