Rekvisitioner- Landstinget 

 

U-Zone samarbetar med Landstinget för hårdelar  & peruker

Brukaren får då en rekvisition genom landstinget  på det hjälpmedel som personen i fråga har behov av och får införskaffa det själv. 

Brukaren blir då ägare av hjälpmedlet (hårdel/ peruk) och ansvarar för dess inköp, hantering och skötsel.

Rekvisitionen gäller endast i företag som är godkända och anslutna till Region Stockholms faktureringssystem. 

 

Hairwear

Den ultimata lösningen för dig som har extremt tunnt hår, lider av Alopecia , håravfall, eller annan hårsjukdom.  Hairtalk hairwear är lösningen som är skonsam, snabb och ger ett fantastiskt resultat.

Hairtalk Hairwear är en hårdel som placeras på hjässan för att täcka över de kala eller tunnhåriga partierna och klipps sedan ihop med det egna håret. Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör att den varken kliar eller blir varm att ha på sig. Hairwear sätts i med permanenta tejpfästen. Det är väldigt skonsamt och gör att skalpen får vila. 

Hairwear kommer i 4 olika modeller samt flera olika grundfärger. Hairwear är Custom made (special beställda) för dina önskemål.

Samtliga modeller av Hairwear går att få i de tjugotvå exklusiva grundfärger som tagits fram för Hairtalk Extensions. Dessutom kan du få Hairwear Wonder Fill och Hairwear Easy Top i någon av våra fem Root Colors. Hairwear kan också specialbeställas i en anpassad färg. 

Högsta kvalitet:

Hairtalk Hairwear är en hårdel av högsta kvalitet. Hårdelens handknutna bottenplatta gör att den är lätt, andas och blir osynlig när den är isatt på rätt sätt. Hårkvaliteten är noga utvald för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat och i Remy-kvalitet, vilket gör att hårkvaliteten bibehålls under lång tid. Hairtalk är även etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår.

 

Peruk läs mer här

 

Ta kontakt med oss så hjälper vi er med era önskningar, Maila oss: info@u-zone.se eller ring  08-6040160.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: