ICE PEEL

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbart resultat. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Döda hudceller exfolieras för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfi brer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten av Kemisk Peeling är omedelbar och skapar synbar lyster.

Cryoterapi

Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner. Cryoterapi främjar ökad aktiv ämnesomsättning i cellerna, vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.

 

Icepeel- Anti Aging kemisk peeling & Cryoterapi  30min 1300kr  

 

icepeel

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: