Cosmelan-Mot pigmentfläckar i ansiktet

 

mesoestetic cosmelan

cosmelan är en världsledande och kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar av olika ursprung. cosmelan reducerar melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, sol- och åldersfläckar samt fräknar och är säker att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är.

Behandlingen verkar på alla stadier i pigmenteringsprocessen för att reglera överproduktion av pigment, reducera synliga hyperpigmenteringar och förebygga risk för återuppkomst. För att uppnå maximalt och långvarigt resultat krävs det att huden går igenom flera cellförnyelseprocesser under behandlingens gång.

Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras den kraftfullt depigmenterande masken cosmelan 1 som ska verka i 8–12 timmar och sedan försiktigt tvättas av med ljummet vatten. Under kommande 48–72 timmar får inga aktiva produkter appliceras, endast melan recovery och melan 130 pigment control. Sedan följer ett sex månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

cosmelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Det är av största vikt att använda rekommenderad hudvård och följa din behandlares rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: