Davines haircare/hårvårdsprodukter

Davines har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med LifeGate. Detta innebär i praktiken att hela Essential-, SU-, OI- och More Inside-serierna tillverkas med 100% ren energi från sol, vind, vatten och jord. Davines kompenserar alltså alla sina koldioxidutsläpp vid tillverkningen av dessa serier. Detta görs genom att plantera skog som motsvarar de koldioxidutsläpp som har gjorts vid tillverkningen.

Davines är en av de första italienska kosmetiska varumärkena att samarbeta med Zero Impact® projekten. Vid 10 års jubileet av samarbetet så utsåg LifeGate Davines till ”Zero Impact® Ambassador” tack vare sitt stora engagemang.

 

Davines SpA grundades av familjen Bolatti i Italien och har sedan 1983 producerats och marknadsfört hårvårdsprodukter för frisörer och deras kunder. Idag finns Davines representerade i 65 länder.

Davines fokuserar på kvalitet. Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa. För att detta ska kunna vara möjligt används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. En stor del av ingredienserna i Davines produkter är plockade från trädgården runt Medelhavet och utstrålar ren fräschhet. Produkterna innehåller bland annat ruccola, morötter, valnötter, tomater, grapefrukt, oliver och kastanjer.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: