Vaxning & trådning

 

VAX:

Vi använder oss utav världsledande varumärken som erbjuder ett brett urval kvalitetsvaxer. Vaxet har revolutionerat vaxvärlden med sina så nära smärtfria vaxer man kan komma, dessutom har  vaxer den unika förmågan att ta bort hårstrån som är ner till 1 mm korta. 

 

TRÅDNING:

En hårborttagningsmetod som tar bort hårstråna med roten och ger därför ett långvarigt resultat. Man tvinnar en tråd och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även små tunna fjun.

 

boka vaxning   boka vaxning

Trådning: 

Trådning bryn 250kr

Trådning av bryn och brynfärg 390kr

Trådning av bryn med frans- och brynfärg 450kr

Trådning av hela ansiktet 450kr

Trådning av hela ansiktet och brynfärg 590kr

Trådning av överläpp/haka 290kr

 

Vaxning:

vaxning farsta u-Zone

Hela ansiktet & brynvax Tid:30min 399kr

Halva Ben Tid:30min  420kr

Hela Ben Tid:45min 599kr

Hela ben & bikinilinjen Tid:60min 799kr

Halva ben & bikinilinjen Tid:45min 675kr 

Bikini Tid:15min 320kr

Armhåla Tid:15min 320kr

Halva armar Tid: 15min 320kr

Hela armar Tid:15min 420kr

Rygg & axlar Tid:30min 549kr

Bröst/mage Tid:15min 350kr

Bröst & mage Tid:30min  499kr

Rygg, Bröst & mage Tid:45min 699kr

Ögonbryn Tid:15min 220kr

Överläpp-& haka Tid: 15min 200kr 

 

Brasiliansk bikini vax/ Intimvax  för henne Tid:45min 850kr (ej bokningsbar just nu)

Brasiliansk vax / Intimvax för honom  Tid:75min 999kr (ej bokningsbar just nu)

 

 

 

 

Gladiator Toro

 

Intimvax / Brasiliansk vaxning för både kvinnor & män.

Det är väldigt vanligt  att vara nervös vid sin 1.a behandling. Vi har allra största förståelse för din utsatta situation och gör allt för att du skall känna dig bekväm. Vi håller alltid hög diskretion & professionalism . Vid intimvax så vaxar man bort allt, underlivet / från ovanpå penis till analöppningen. Du bestämmer självklart själv om du vill att allt ska bort eller  ha lite kvar. 

*Att tänka på före behandling:

· Håret bör vara minst 5mm vid brasiliansk vaxning, för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Om håret är för långt är det bra att trimma ner det lite.

· Torrborsta/Peela gärna området dagen innan vaxning

· Duscha innan behandlingen och ha löst sittande kläder

*Gör de ont?

Det är väldigt individuellt hur ont det gör. Dels på hur du förberett dig mentalt innan samt vi har olika smärtgräns

1:a vaxningen är alltid värst, men vid regelbunden vaxning glesas hårväxten ut och stråna blir tunnare och svagare samt släpper lättare från roten vilket gör att vaxningen blir mindre smärtsam. . Det tar ca 1-2 veckor innan det börjar växa igen. Då är stråna mjuka och du får inte ”igelkottskänsla” när det börjar växa igen. Inget kliande eller röda prickar som efter rakning. Smärtan är kortvarig och vi utför vaxningen på ett så snabbt och smärtfritt sätt som möjligt.

*Hur ofta ska man gå?

· Det brukar vara lagom med ett intervall på mellan 4-8 veckor mellan varje brasiliansk vaxning. De 2-3 första gångerna  ca var 3:e vecka.

*Att tänka på efter behandling:

· Följ 24– tim regeln som är ej sola och bada , använd inga parfymerade tvålar, smörj inte in de vaxade området, samt avstå från sex, huden och porerna är extra mottaglig för bakterier under denna tid.

*Efter vaxningen  behandlas huden med en mjukgörande olja samtidigt som eventuella vaxrester och hårstrån tas bort. Behandlingen sker under stränga hygieniska förhållanden. Vi använder endast sterila pincetter, engångshandskar och engångsspatlar.
Huden kan bli lätt  irriterad efter brasiliansk vaxning, särskilt efter första gången. Man kan till exempel få lite rodnad och små prickar på huden, ett tecken på att hårsäckarna är irriterade. Detta är ofarligt och besvären upphör vanligen inom ett par dygn.

 

Har du frågor maila oss på info@u-zone.se eller ring tel. 08-6040160

Även rolig sak att boka vid svensexa :)

OBS!

Av säkerhetsskäl så kräver vi att ni kan uppvisa ett giltigt Id handling innan behandlingen påbörjas och sedan återfås detta efter behandlingens slut.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: