Peruker  från BHBD & Hairtalk

U-Zone samarbetar med Landstinget för hårdelar  & peruker. Vi jobbar med de mest naturliga perukerna i världen.

Förvandla ditt utseende och lyft fram din skönhet i det naturliga. Framhäv din inre styrka och kraft med en peruk som håller i världsklass. 

Varje peruk i kollektionen  är Limited Edition. Vi har själva valt ut håret för att säkerställa bästa möjliga kvalitet för alla våra produkter.

Densiteten skiljer sig åt på perukens områden och har anpassats för att göra varje peruk så naturtrogen som möjligt utan att kompromissa med perukens tjockhet och fyllighet. Den behåller därmed sin fylliga känsla samtidigt som den lägger sig naturligt platt på ditt huvud.

 

Olika sorters peruker:

  • Peruk- WILD / Kort & lång

Wild är framtagen av de naturliga elementen och kännetecknas av sin energiska och fria själ. Hon drivs av sin instinkt och älskar att bli vindsvept av sin egen naturliga kraft. Möt Wild som med självsäkerhet ser fram emot at ta sig an alla dagar hon kan!

Läs mer eller beställ här    Boka tid för konsultation här

 

  • Peruk- PURE / Kort & lång

En känsla av lugn sköljer över Pure. Med sina isiga toner ger hon ett elegant och modernt intryck. Pure är skapad för en medveten, nyfiken kvinna som lägger märke till viktiga och spännande detaljer i livet som gör det där lilla extra.

Läs mer eller beställ här    Boka tid för konsultation här

 

  • Peruk- ROMANTIC / Kort & lång

Romantic har en modern stil med en prerafaelitisk estetisk touch. Hon rättfärdigas av kvinnan som lever genom sina känslor där man vågar omfamna sitt inre. Romantiskt, autentiskt och klassiskt.

Läs mer eller beställ här    Boka tid för konsultation här

 

  • Peruk- Seductive / Kort & lång

Seductive dundrar fram i sin lekfulla natur och fångar uppmärksamheten från sin omgivning. Med sitt livliga, böljande svall samt sin skinande utstrålning, vänder sig Seductive till den moderna kvinnan som visar upp sina feminina former på ett naturligt och obekymrat sätt.

Läs mer eller beställ här    Boka tid för konsultation här

 

  • Peruk-Sharp/ Kort & lång

Sharp är modernist i sin natur och trivs med utmaningar. Looken är skapad utifrån en naturlig klippning, men med en stylad karaktär. Sharp är den ambitiösa kvinnan som andas självförtroende och som är hängiven till detaljerna, om än alltid med en självsäkerhet i sina ställningstaganden.

Läs mer eller beställ här    Boka tid för konsultation här

 

  • Peruk-Magnetic / Kort& lång

Magnetic är för visionären som skapar framgångar genom sin existens och formar världen med inspiration från sina drömmar. Magnetic fängslar ett helt rum och vågar ta för sig - med lika delar uppriktighet och naturligt lugn.

Läs mer eller beställ här    Boka tid för konsultation här

 

perukperuk

Vanliga frågor om Peruk

Är peruken varm?

Nej, peruken uppfattas inte som varm. Wig capen i sig är tillverkad i ett tunt, lätt och luftigt material som andas naturligt och som låter din egen hårbotten andas.

 

Kommer den att sitta fast ordentligt?

Ja, det är viktigt att du justerar peruken till din storlek så att den håller sig på plats. Du kommer att kunna anpassa peruken på egen hand och du kan även använda peruklim för ett starkare fäste. Vi på U-Zone erbjuder givetvis hjälp och assistans för att säkerställa den rätta inställningen av peruken, skräddarsydd för att matcha din livsstil och dina önskemål.

 

Kan jag färga min peruk?

Du kan färga våra peruker hos din frisör då det är av äkta hår. Kom ihåg att din garanti inte längre gäller när du färgar eller klipper peruken.

 

Kan jag använda upphettade stylingverktyg på perukerna?

Ja, eftersom perukerna är tillverkade av äkta hår går det att använda varma stylingverktyg. Det är lika enkelt som att styla ditt eget hår.

 

Hur tvättar jag peruken?

Du bör alltid använda våra produkter för att uppnå bästa resultat. Läs igenom de instruktioner som kommer tillsammans med produkten.

 

Kan jag få mitt eget hår under?

Ja, självklart! Det finns clips i alla peruker samt band som säkerställer att det sitter ordentligt.

 

Har ni syntetiska peruker?

Nej, vi har endast peruker av äkta hår för att kunna tillhandahålla högsta kvalitet.

 

För Hairtalk & Hairwear läs mer här

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: