Kroppsbehandlingar

Unna dig en skön, varm & avslappnande kroppsbehandling.

 

                                

  • Hot Stone Massage

HotStone Massage är en väldigt behaglig massage metod med varma lava stenar och aromaoljor som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Hot Stone massage ger en lugnande och stressreducerande effekt på samma gång som du får ny kraft och energi.

Fördelar:  *Ökar blod-& lymfcirkulationen *Stimulerar cellförnyelsen *Ger ny kraft och energi *Rensar ut slaggprodukter

*Syretillförseln till musklerna ökar *lindrar muskelvärk & muskelavslappning *Lugnande och stressreducerande effekt.

Hotstone Massage Tid:25min 430kr

HotStone Massage Tid: 50min 699kr

Hotstone Massage Tid: 80min 999kr

 

  • Deep Tissue Massage

Deep tissue massage är avsedd att lindra svåra spänningar i muskler och bindväv eller fascia. Denna typ av massage fokuserar på musklerna ligger under ytan i det övre musklerna. Deep tissue massage rekommenderas ofta för personer som upplever konsekvent smärta, är involverade i tung fysisk aktivitet (såsom idrottare), och patienter som har lidit fysisk skada. Det är inte ovanligt för mottagare av djup vävnad massage för att få sin smärta ersätts med en ny muskelvärk för en dag eller två. 

Deep Tissue Massage Tid: 25min 430kr

Deep Tissue Massage Tid:50min 699kr

Deep Tissue Massage Tid:80min 999kr

 

  • Aromamassage

En härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna, där fokus ligger på beröring.Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt. De eteriska oljorna har flera olika positiva egenskaper. 
Har besvär med värk eller väldigt stel så rek klassisk massage eller Deep tissue massage.

Aromamassage Tid:25min 430kr 

Aromamassage Tid:50min 699kr 

Aromamassage Tid:80min 999kr

  • Klassisk massage 

Massage är en gammal form av healing som använts i tusentals år för att lindra smärta, skänka välbehag, ge ny energi och vitalisera musklerna.

Vad som händer under en massage är att man ökar syretransporten till musklerna vilket ger en förbättrad funktion och ökad motståndskraft mot belastning.

Man mjukar även upp spända och ömma muskler, ökar lymfcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret.

Även hormonet oxytocin frigörs i samband med massage vilket har en lugnande verkan, och därför ger massage väldigt god effekt vid stressymptom.                                                                   

Det hjälper dig att gå ner i varv och slappna av i hela kroppen

 

Ryggmassage  Tid: 25min 430kr

 

Helkroppsmassage Tid: 50 min. 699kr

 

Helkroppsmassage Tid: 80 min. 999kr

 

  • Gravidmassage

Gravidmassage är en skön och avkopplande helkroppsbehandling som anpassas individuellt för ditt specifika behov. I massagen löser vi upp spänningar i ländrygg och mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar och ben. Rekommenderas fr.o.m gravidvecka 13. Vi rekommenderar att du pratar med din barnmorska innan du besöker oss för gravidmassage.

Gravidmassage Tid:25min 430kr

Gravidmassage Tid:50min 699kr

Gravidmassage Tid:80min 999kr

  • Kroppsbehandlingar

Basbehandling för kroppen  Tid:90 min 999kr

Njut av kroppspeeling med salt från Döda havet, djupverkande massage, samt  individuellt  anpassad  kroppsinpackning med passande ansiktsmask.

Den ultimata Spa-upplevelsen Tid: 120min 1395kr

Denna unika topp-till-tå-behandling är en totalupplevelse får hud, kropp och själ. Exfoliering med dödahavssalt, aromamassage och djuprengörande lerinpackning. Under inpackningen utförs en spa ansiktsbehandling (utan klämning).

Renande & lugnande ryggbehandling Tid 60min 750kr

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage och mask.

Renande lerinpackning Tid 30min 430kr

En varm, djuprengörande alg- och lerinpackning som verkar utrensande av slaggprodukter i kroppen. Dessutom tillförs vävnaden mineraler och näringsämnen i härlig koncentration. Huden kommer att kännas len och kroppen behagligt avslappnad.

Saltskrubb Tid 30min 430kr

Återfå lyster och mjukhet med denna kroppspeeling. Havssalt mixat med väldoftande, mjukgörande aromaoljor ger fukt och gör huden babylen.

Fuktinpackning Tid: 30min 430kr

En lugnande och vårdande kroppsinpackning med helande Aloe Vera-bas, skyddande vitaminer och välgörande aromaoljor.

 

massage

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: