Kemiska peels

u-zone farstau-zone haninge

 

En kemisk peel går ut på att skapa en kontrollerad regenerering av huden. Hudens yttersta lager avlägsnas för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen. Varje unik formula verkar på olika hudvårdsrelaterade besvär vilket möjliggör skräddarsydda behandlingar. Linjen består av AHA, BHA, TCA i olika styrkor och pH-värden samt kombinerade peels framtagna för specifika indikationer.

Med kemiska peels kan på sikt vidgade porer, fina linjer, rynkor, hyperpigmenteringar, acne och ärr reduceras samt huden lämnas mer återfuktad med en jämnare struktur.

Detta kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras en eller flera kemiska peels som sedan neutraliseras med undantag för de kemiska peels som ej kräver neutralisering. Behandlingen avslutas med en anpassad sheet mask eller creme-mask som lugnar och vårdar huden.

Fyra till sex behandlingar rekommenderas i kur för ett optimalt resultat - en behandling varannan vecka. Det är av största vikt att använda rekommenderad hudvård och följa din behandlares rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

Vi på U-Zone har valt att jobba med både Enerpeel & Mesopeels.

 

ENERPEEL® är det enda Peelkonceptet på marknaden som med kliniska ingredienser erbjuder Dig ett komplett utbud med olika verkningsmekanismer för individuell behandling. Allt från AHA-/BHA-syror, Pyrodruvsyra, Jessner till TCA, etc. Med de olika Peels anpassar Du din behandling efter var enskilt behov och indikation.

 

Med ENERPEEL® anpassar Du behandlingarna individuellt för att erbjuda maximal effekt på minimal tid oavsett det aktuella hudtillståndet. Med ENERPEEL® behandlar Du effektivt:

  • Acne – olika grader och tillstånd- SA- enerpeel 
  • Rosacea – Rodnadsbenägen hud -MA-enerpeel
  • Hyperpigmenteringar – Solskador, Melasma och Pigmentförändringar- Jessner enerpeel
  • Åldrad hud – Rynkor/Linjer och Textur -GA enerpeel 
  • Generellt fet hud- SA enerpeel 
  • Allmän hudföryngring- MA enerpeel
  • TCA 25- Kraftfull hudföryngring, Pigmenteringar/Solskadad hud 1499kr

     

 Pris: 999kr ( TCA-25 1499kr)

Vid köp av kur 4st behandlingar få 10% rabatt.

 

MESOPEELS

Mesoestetic har ett av världens bredaste sortiment av kemiska peels.

Sortimentet består av många olika peels och tack vare det breda utbudet kan du skräddarsy och individanpassa alla dina behandlingar.

Monopeels (singelsubstanser: glykolsyra, salicylsyra, mjölksyra, mandelsyra, och TCA)

Combopeels (kombinerade peels för specifika hudproblem: melanostop tran3x, melanoplus, azelan, modified jessner, piruvex, phenTCA)

Vi skräddarsyr alla behandlingar efter hudtyp & hudtillstånd.

Pris: Mesopeel 899kr 

Vid köp av kur 4st behandlingar få 10% rabatt.

 

enerpeels farsta

 

 

                                 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: