Intimvax för män

Intimvax för män

Intimvax / Brasiliansk vaxning för både kvinnor & män.

Du vet väl att vi har även intimvax för män på salongen!

Det är väldigt vanligt  att vara nervös vid sin 1.a behandling. Vi har allra största förståelse för din utsatta situation och gör allt för att du skall känna dig bekväm. Vi håller alltid hög diskretion & professionalism . Vid intimvax så vaxar man bort allt, underlivet / från ovanpå penis till analöppningen. Du bestämmer självklart själv om du vill att allt ska bort eller  ha lite kvar. 

*Att tänka på före behandling:

· Håret bör vara minst 5mm vid brasiliansk vaxning, för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Om håret är för långt är det bra att trimma ner det lite.

· Torrborsta/Peela gärna området dagen innan vaxning

· Duscha innan behandlingen och ha löst sittande kläder

*Gör de ont?

Det är väldigt individuellt hur ont det gör. Dels på hur du förberett dig mentalt innan samt vi har olika smärtgräns

1:a vaxningen är alltid värst, men vid regelbunden vaxning glesas hårväxten ut och stråna blir tunnare och svagare samt släpper lättare från roten vilket gör att vaxningen blir mindre smärtsam. . Det tar ca 1-2 veckor innan det börjar växa igen. Då är stråna mjuka och du får inte ”igelkottskänsla” när det börjar växa igen. Inget kliande eller röda prickar som efter rakning. Smärtan är kortvarig och vi utför vaxningen på ett så snabbt och smärtfritt sätt som möjligt.

*Hur ofta ska man gå?

· Det brukar vara lagom med ett intervall på mellan 4-8 veckor mellan varje brasiliansk vaxning. De 2-3 första gångerna  ca var 3:e vecka.

*Att tänka på efter behandling:

· Följ 24– tim regeln som är ej sola och bada , använd inga parfymerade tvålar, smörj inte in de vaxade området, samt avstå från sex, huden och porerna är extra mottaglig för bakterier under denna tid.

*Efter vaxningen  behandlas huden med en mjukgörande olja samtidigt som eventuella vaxrester och hårstrån tas bort. Behandlingen sker under stränga hygieniska förhållanden. Vi använder endast sterila pincetter, engångshandskar och engångsspatlar.

Huden kan bli lätt  irriterad efter brasiliansk vaxning, särskilt efter första gången. Man kan till exempel få lite rodnad och små prickar på huden, ett tecken på att hårsäckarna är irriterade. Detta är ofarligt och besvären upphör vanligen inom ett par dygn.

 

Har du frågor maila oss på info@u-zone.se eller ring tel. 08-6040160

Även rolig sak att boka vid svensexa :)

 

Boka online på Boka direkt!

 

 2018-09-07
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: