Hairtalk hairextensions

Hår som andra drömmer om

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.
 

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat Fairtrade tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

Hår av bästa kvalitet

För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.
 

Marknadens mest skonsamma isättning

Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

För att isättningen ska fungera optimalt är vi väldigt noga med att utbilda och träna alla auktoriserade Hairtalkfrisörer. Därför kan du få en full förlängning på under en timme som håller länge.

Lättskött och hållbart

Vi vill att ditt hår ska se fantastiskt ut även efter att du lämnat salongen – därför ingår alltid de produkter du behöver för att underhålla ditt hår när du gör en full förlängning. Våra hårvårdsprodukter är särskilt anpassade för Hairtalk Extensions och om du endast använder dem kan vi garantera att håret håller i minst tre omsättningar. Obs! Kontakta oss inom 10 dagar om nåt inte känns bra.
 
 
Priser:

Enkla skötselråd för lång hållbarhet

Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina Hairtalk Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalkfrisör. Här är några av dem:

 

  • Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och gå aldrig och lägg dig med blött hår.
  • Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.
  • Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.
  • Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.
  • Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut extensions.

 

Hairwear:

Den ultimata lösningen för dig som har extremt tunnt hår, lider av Alopecia , håravfall, eller annan hårsjukdom.  Hairtalk hairwear är lösningen som är skonsam, snabb och ger ett fantastiskt resultat.

Hairtalk Hairwear är en hårdel som placeras på hjässan för att täcka över de kala eller tunnhåriga partierna och klipps sedan ihop med det egna håret. Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör att den varken kliar eller blir varm att ha på sig. Hairwear sätts i med permanenta tejpfästen. Det är väldigt skonsamt och gör att skalpen får vila. 

Hairwear kommer i 4 olika modeller samt flera olika grundfärger. Hairwear är Custom made (special beställda) för dina önskemål.

Samtliga modeller av Hairwear går att få i de tjugotvå exklusiva grundfärger som tagits fram för Hairtalk Extensions. Dessutom kan du få Hairwear Wonder Fill och Hairwear Easy Top i någon av våra fem Root Colors. Hairwear kan också specialbeställas i en anpassad färg.

Ta kontakt med oss så hjälper vi med era önskningar, info@u-zone.se eller 08-6040160.

Högsta kvalitet:

Hairtalk Hairwear är en hårdel av högsta kvalitet. Hårdelens handknutna bottenplatta gör att den är lätt, andas och blir osynlig när den är isatt på rätt sätt. Hårkvaliteten är noga utvald för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat och i Remy-kvalitet, vilket gör att hårkvaliteten bibehålls under lång tid. Hairtalk är även etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår.

 

 

   

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: