Hairtalk, Bhbd & Hairwear 

 

Boka direkt via länken nedan antingen i Farsta eller i Haninge

 

bokadirekt     

Hairtalk & Bhbd - Hår som andra drömmer om

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket hairextension – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad.  Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.
 

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med dessa extensions hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan de användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

 

Hår av bästa kvalitet

För att dina extensions ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.
 

Marknadens mest skonsamma isättning

Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

För att isättningen ska fungera optimalt är vi väldigt noga med att utbilda och träna alla auktoriserade Hairtalkfrisörer. Därför kan du få en full förlängning på under en timme som håller länge.

Lättskött och hållbart

Vi vill att ditt hår ska se fantastiskt ut även efter att du lämnat salongen. Våra hårvårdsprodukter är särskilt anpassade för Hairtalk Extensions och om du endast använder dem kan vi garantera att håret håller i minst tre omsättningar. Obs! Kontakta oss inom 10 dagar om nåt inte känns bra.
 
 

Enkla skötselråd för lång hållbarhet

Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina  Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalk/Bhbd frisör. Här är några av dem:

 

  • Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och gå aldrig och lägg dig med blött hår.
  • Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.
  • Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.
  • Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.
  • Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut extensions.

 

Hairwear

(Vi tar även emot rekvisitioner från Landstinget, vi har även peruker du kan beställa.)

Den ultimata lösningen för dig som har extremt tunnt hår, lider av Alopecia , håravfall, eller annan hårsjukdom.  Hairtalk hairwear är lösningen som är skonsam, snabb och ger ett fantastiskt resultat.

Hairtalk Hairwear är en hårdel som placeras på hjässan för att täcka över de kala eller tunnhåriga partierna och klipps sedan ihop med det egna håret. Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör att den varken kliar eller blir varm att ha på sig. Hairwear sätts i med permanenta tejpfästen. Det är väldigt skonsamt och gör att skalpen får vila. 

Hairwear kommer i 4 olika modeller samt flera olika grundfärger. Hairwear är Custom made (special beställda) för dina önskemål.

Samtliga modeller av Hairwear går att få i de tjugotvå exklusiva grundfärger som tagits fram för Hairtalk Extensions. Dessutom kan du få Hairwear Wonder Fill och Hairwear Easy Top i någon av våra fem Root Colors. Hairwear kan också specialbeställas i en anpassad färg.

Ta kontakt med oss så hjälper vi med era önskningar, info@u-zone.se eller ring Farsta  08-6040160 

Hairtalk Hairwear är en hårdel av högsta kvalitet. Hårdelens handknutna bottenplatta gör att den är lätt, andas och blir osynlig när den är isatt på rätt sätt. Hårkvaliteten är noga utvald för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat och i Remy-kvalitet, vilket gör att hårkvaliteten bibehålls under lång tid. Hairtalk är även etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår.

 

 

   

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: