Dermastamp-Elektronisk microneedling

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt.

Behandlingarna är effektiva på en rad indikationer så som åldrad hud med rynkor och linjer, ärrvävnad, brännskador, pigmenteringar, bristningar samt förstorade porer och/eller ojämn textur. Behandlingarna är helt säkra med få eller inga sidoeffekter. Givetvis sterila engångsinstrument/nåltippar med en unik nålskärpa i rostfritt kirurgstål.

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

  • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)
  • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
  • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
  • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)
  • Rodnad hy/Kärl
  • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

Vi skräddarsyr ALLTID  behandlingen just för dig, för att du ska få hjälp med det som stör dig mest!

Ger e-dermastamp® biverkningar? Efter behandlingen..

Behandlingen i sig har inga egentliga biverkningar, men du kan bli lätt svullen och röd samma dag som behandlingen.

Den dag du får behandlingen kommer du att vara röd, eventuellt lite prickig och svullen. Du får absolut inte sminka dig den dagen. Det går bra att sminka sig dagen efter, om du måste, eftersom svullnaden redan gått ner då. I vissa fall kan prickarna och små röda partier hålla i sig i ett par dagar. Torrhet och fjällning är normalt eftersom huden påbörjar sin nybildningav nya fräscha celler. Man har en sk. "fulvecka" :) innan huden balanseras.

Vi ser till att anpassa hudvårdsprodukterna efter din hudtyp. Det är väldigt viktigt med ordentliga hemmaprodukter, oavsett vad du har använt tidigare och att du följer våra råd för hudvård under den närmaste tiden, för bästa resultat.

 

Säkerhet:

e-dermastamp® är ett sterilt och CE-märkt medicintekniskt engångsinstrument av högsta kvalitet. Dess säkerhet och prestanda är kvalitetssäkrat enligt ISO 9001. Konceptet följer EU-direktivet 93/42 för medicintekniska instrument.

 

Priser & bokning:

Dermastamp-Elektronisk microneedling konsultattion 300kr (priset dras av på behandlingen vid bokning)

Dermastamp-Elektronisk microneedling  Full face 1995kr

Dermastamp-Elektronisk microneedling Full face & hals 2945kr

Dermastamp-Elektronisk microneedling Full face, hals &dekoltage 3595kr

Dermastamp-Elektronisk microneedling bristningar från 1995kr

 

Kombobehandlingar:

Dermastamp-Elektronisk microneedling  Full face & PRX-T33 2995kr

Enerpeel & Microneedling Full face 2695kr

 

Behandlingen rekommenderas i kur mellan 3-4 behandlingar, 1 gång /månad

 

 

 BB-Glow

BB Glow behandling ett koreanskt serum från den ledande koreanska tillverkaren Stayve ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och kan även användas runt ögonen.

Alla STAYVE professionella koreanska produkter för BB Glow behandling är registrerat i EU-kommissionens centrala databas, CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) för kosmetiska produkter.

 

BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.

Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer.

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell meso terapi) där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedling pen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri.

Priser:

BB-Glow 1 behandling 1490kr

BB-Glow Combo 1 behandling 1990kr (Combo microneedling med serum innan BB-Glow)

 

BB-Glow Kur 3 st behandlingar 3999kr

BB-Glow Combo kur 3st behandlingar 5299kr

BB-glow

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: