Tillskott på U-Zone

Vi vill välkomna både Elisabeth som är vår nya massör samt Angelina som är frisör. Båda har lång erfarenhet inom sina yrken.

Här kommer en kort presentation på båda.

Massör Elisabeth 

Jag utbildade mig till friskvårds konsulent för många år sedan och där upptäckte jag att det var massage som var min riktiga talang. Efter att jag flyttade till San francisco så vidareutbildade jag mig i deep tissue, gravidmassage, thaimassage och ayurvedisk massage och spabehandlingar och  blev även ansvarig för utbildningen av terapeuter på Elizabeth Arden Spa i San francisco där jag jobbade som avdelningschef och massageterapeut i många år. När jag kom tillbaks till sverige så fick jag jobb på Clarion och där har jag jobbat som massageterapeut och Spa Supervisor i nio år. Jag blandar gärna massagestilar och sätter ihop en behandling som passar just dig. Jag har mycket erfarenhet av att massera kunder med kronisk värk där man måste gå fram mycket försiktigt men även av människor som tränar mycket och vill ha en riktigt djup muskelmassage. Jag jobbar intuitivt och allt runt omkring såsom temperatur, bänkens comfort, ljus, doft och det man hör är viktigt. Jag vill att du känner dig hörd och tillsammans spapar vi den perfekta behandlingen för dig.

 

Frisör Angelina

Jag tog studenten 2010 med frisörexamen i handen. Att få jobba kreativt och skapa i färg och form är det jag brinner för. Hår och skönhet är mitt största intresse och passion. Jag tycker lika mycket om nytänkande och galet lika så tidlöst och elegant. Att skräddarsy ett hår efter varje personlighet och önskemål är det som gör att jag vill vara frisör! 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: