Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från Mars 2017

Ny testerställ Purcosmetics

Veckorna rullar på och det är redan onsdag. På salongen är det full fart. Just nu håller vi och plockar fram nya testerstället som har kommit! Jättebra! Får plats med allt!!Även en massa nyheter i produktväg från Purcosmetics ( Purninersls) Så här ska testerstället se ut, dock inte fått upp allt än! Kom in och kika! :)

Frisör sökes!

Hej härliga fredag! Hoppas ni har haft en skön vecka och får en härlig helg! Här på salongen är de full fart. Nyheter dyker upp i både behandlingar och produkter! Glöm inte att kika in på behandlingarna!Utbudet ökar så även behovet av personal! Just nu söker vi efter en frisör som vill hyra stol! Så för dig som är serviceminded, glad och framåt skicka in din ansökan till oss på info@u-zone.se Ta hand om er!!! Och trevlig helg!!

Davines Essential Haircare

Hej!Vi har ju haft Davines Essential Haircare på salongen lite över ett år redan! Men nu kan du även beställa hem de online via vår hemsida. Har du testat Davines? Grymma produkter! Davines jobbar med ekologiska ingredienser mm Davines jobbar på hållbar skönhet och allt vi för är med största respekt för människa, djur och natur! Väldigt Miljövänliga produkter alltså! De jobbar även för att skydda den biologiska mångfalden sås…
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: