BEVARO, som är ett  Svenskt märke inom Permanent Make-up.

Deras pigment är säkra som inte ändrar färg, bara sakta bleks med tiden. Alla våra pigment är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket!

 

Nu kan du gå deras Permanent Make-up kurser även i Stockholm, hos oss på U-Zone! 

 

Se kursdatum & Boka din plats här!

 

 

Information om utbildningar och priser:

 

Salongens mål är att erbjuda dig som kund ett medicinskt säkert sätt att få en Permanent Makeup. Därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Vi arbetar endast med marknadens överlägset bästa kvalité på både apparatur och pigment. 

Alla vi som arbetar här har en gedigen kompetens.  För att uppnå toppresultat, behöver man också bra verktyg. Alla BEVARO maskiner, nålar och blades görs på världens bästa permanent makeup fabrik i Tyskland. Fabriken är vald med stor omsorg för att allt skall motsvara den höga kvalitén vi vill ge våra kunder och elever.

Men, det spelar ingen roll hur bra man tatuerar och hur fina verktyg man har om pigmenten ändrar färg. Vi har provat igenom många olika märken, efter några år ändrar de färg och blir blåa, gröna eller rosa beroende på innehåll.  Därför valde vi att samarbeta med  BEVARO svenska, säkra pigment som inte ändrar färg, bara sakta bleks med tiden. 

Hos oss kan du alltid känna dig trygg både som kund och elev!

OBS! Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

 

Utbildning

 

Vi ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med ditt nya yrke!

Salong U-Zone  erbjuder utbildning i Kosmetisk Tatuering. Kurserna hålls i liten grupp (max 3-4 elever) eller individuellt.

De individuella kurserna är mest populära eftersom elevens grundkunskaper och förutsättningar kan anpassas.

 

Utbildningen är uppbyggd på följande sätt:

Utbildningsmaterialet skickas till dig cirka fyra veckor innan kursstart med förutsättning att hela kursavgiften är betald. Det underlättar under utbildningen att ha läst på för att få en bra basförståelse.

Grundutbildningen startar med två dagar i följd, där ena dagen är teori och den andra praktik.

Det är bra om du tar med dig egen modell, för att du själv skall kunna se hur hon ser ut när hon har läkt och kunna göra fyllningar vid behov.

Därefter åker du hem och övar på några modeller. Efter cirka fyra veckor har vi fortsättningskurs i övre eyeliner och lipliner.

Utbildningen är därefter på distans och efter 10 godkända bilder av varje område blir du diplomerad. Vi skickar även ett teoriprov via mail.

Med våra maskiner kan du utföra kosmetisk tatuering, mesoterapi och borttagning av tatuering med Rejuvi.

 

Lite tips till dig som väljer utbildning:

-Tänk på att de allra billigaste maskinerna skadar huden mycket vid pigmentering med onödig smärta och onödig skorpbildning och i vissa fall ärrbildning (därför har vi valt bort de maskinerna från vårt sortiment).

-Köp endast färger som är godkända och registrerade hos svenska läkemedelsverket. Företag som har registrerat färger finns uppradade på läkemedelsverkets hemsida (tyvärr är de väldigt få). Ickeregistrerade färger är förbjudna att använda i Sverige enligt lag.

-Titta också på bilder som din lärare har, på tatueringar hon själv har gjort, så att du vet vad hon är kapabel att lära ut. Våra  bilder finns på FaceBook under namnet U-Zone Farsta, och på Instagram under namnet uzone.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: