Kroppsbehandlingar

Unna dig en skön, varm & avslappnande kroppsbehandling.

 

 

                                 

Hot Stone Massage

Stone Massage är en väldigt behaglig massage metod med varma lava stenar och aromaoljor som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Hot Stone massage ger en lugnande och stressreducerande effekt på samma gång som du får ny kraft och energi.

Fördelar:  *Ökar blod-& lymfcirkulationen *Stimulerar cellförnyelsen *Ger ny kraft och energi *Rensar ut slaggprodukter

*Syretillförseln till musklerna ökar *lindrar muskelvärk & muskelavslappning *Lugnande och stressreducerande effekt

Tid: 45min 599kr

Tid: 75min 899kr

Basbehandling för kroppen  Tid:90 min 999kr

Njut av kroppspeeling med salt från Döda havet, djupverkande massage, samt  individuellt  anpassad  kroppsinpackning med passande ansiktsmask.

Den ultimata Spa-upplevelsen Tid: 120min 1395kr

Denna unika topp-till-tå-behandling är en totalupplevelse får hud, kropp och själ. Exfoliering med dödahavssalt, aromamassage och djuprengörande lerinpackning. Under inpackningen utförs en klassisk ansiktsbehandling (utan klämning).

 

Massage är en gammal form av healing som använts i tusentals år för att lindra smärta, skänka välbehag, ge ny energi och vitalisera musklerna.

Vad som händer under en massage är att man ökar syretransporten till musklerna vilket ger en förbättrad funktion och ökad motståndskraft mot belastning.

Man mjukar även upp spända och ömma muskler, ökar lymfcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret.

Även hormonet oxytocin frigörs i samband med massage vilket har en lugnande verkan, och därför ger massage väldigt god effekt vid stressymptom.                                                                     Det hjälper dig att gå ner i varv och slappna av i hela kroppen🌸

 

Helkroppsmassage Tid: 70 min. 795kr

Helkroppsmassage Tid: 50 min. 595kr

Ryggmassage  Tid: 30min 395kr

 

Renande & lugnande ryggbehandling Tid 60min 650kr

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage och mask.

Renande lerinpackning Tid 30min 395kr

En varm, djuprengörande alg- och lerinpackning som verkar utrensande av slaggprodukter i kroppen. Dessutom tillförs vävnaden mineraler och näringsämnen i härlig koncentration. Huden kommer att kännas len och kroppen behagligt avslappnad.

Saltskrubb Tid 30min 395kr

Återfå lyster och mjukhet med denna kroppspeeling. Havssalt mixat med väldoftande, mjukgörande aromaoljor ger fukt och gör huden babylen.

 

Fuktinpackning Tid: 30min 395kr

En lugnande och vårdande kroppsinpackning med helande Aloe Vera-bas, skyddande vitaminer och välgörande aromaoljor.

 

Bildresultat för hotstone massage

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: