Fillers & Botox 

Nyhet! Sunekos 200               sunekos

Sunekos 1behandling 1990kr

Sunekos 3 behandlingar 4990kr

Besväras du av linjer, mörka ringar eller påsar? Sunekos 200 är en behandling avsedd för ögonområdet. Både ovan och under ögat. Sunekos 200 stärker upp området runt ögonen och ökar hudens elasticitet genom att formulan stimulerar fibroblasterna i dermis. Detta med hjälp av hyaluronsyra, aminosyror och vitaminer.

Behandlingen görs i 3 omgångar med 14 dagars intervall.

Efter det väntar man 6 månader och gör 1 behandling till. 

 Profhilo

Profhilo-ett hydro lift, med ren Hyaluronsyra för omedelbar uppstramning.

Resultatet av Profhilo ger en maximal rynkreducering, ökad volym och spänst i huden, toppad med en ungdomlig lyster. Hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

Passar när du inte vill ha en fillers men önskar förbättrad hudkvalitet och en spänstigare, fylligare hud med fina konturer.

Rekommenderas 2 behandlingar med 4-6 veckors intervall för bästa resultat.

Välj mellan områden : Ansikte, Hals & Händer

 

Är en hyaluronsyrabaserad fillers som inte är krosslänkad vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp volym med den här produkten, den ger föryngring och elasticitet i huden. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är en vävnadsstärkande filler som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema som IBSA utformat.

Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och  resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt.

Profhilo produkter

Profhilo- Injektionsbehandling 30min 3000kr/beh. 

 

Vad är Botox?

Botox är ett toxin som sätter ner rörligheten i muskulaturen i det behandlade området. De områden som kan behandlas med Botox är bekymmersrynkan mellan ögonbrynen, panna och kråksparkar runt ögonen. Effekten av injektionsbehandlingen kommer efter 1-6 dagar och avtar efter 3-6 månader.

 

Vad är Fillers?

Med åldern, minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Benstommen och våra muskler förlorar också volym. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrande.

Gelen i Restylane fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättrar hudens kvalitet och struktur. Restylane fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

  • Jämna ut linjer och veck runt näsa och mun
  • Ge volym till dina läppar
  • Minska linjer i pannan och runt ögonen
  • Definiera och återställa volymen i dina kinder
  • Forma och konturera synliga tecken på åldrande
  • Återfukta din hud, inifrån och ut, och skapa ökad spänst samt förbättrad struktur och lyster i huden

*Boka konsultation- kostnadsfritt

Priser Botox:

Fillers priser:

 

Restylane

 

Skin Boosters

Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra.  Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som skall behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Alla behandlingar utförs av en Leg.  sjuksköterska (Narkos intensiv injektions utbildad sjuksköterska)

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: