Davines Essential Haircare

Hej!

Vi har ju haft Davines Essential Haircare på salongen lite över ett år redan! Men nu kan du även beställa hem de online via vår hemsida. Har du testat Davines? Grymma produkter! 

Davines  jobbar med ekologiska ingredienser mm Davines  jobbar på hållbar skönhet och allt vi för är med största respekt för människa, djur och natur! Väldigt Miljövänliga produkter alltså!  De jobbar även för att skydda den biologiska mångfalden såsom att de har kontroll på deras bönder som tar fram våra ingredienser och ser till att de jobbar på rätt sätt.- ekologiskt. :) 

info: 

 

 

INSPIRATIONEN Vi har tagit fram en produktserie som avspeglar våra värderingar, vår respekt för människor, deras sammanhang och miljön som de lever i. Vi har ägnat mycket tid åt genomtänkt utveckling av hela Essential Haircare som innehåller ingredienser med hög kvalitet och som ger resultat. Vår vetenskapliga kunskap kombinerat med bevarandet av det hantverksmässiga och kulturella arvet från medelhavsregionen ligger bakom de optimala formlerna för Essential Haircare, som är fria från sulfater och parabener. Produkterna bidrar till skyddet av den biologiska mångfalden genom sitt innehåll av utvalda ingredienser som utvinns från utrotningshotade grödor. 

Människan och naturen Essential Haircare representerar den goda själen i ett projekt. Produkterna i Essential Haircare ger den perfekta balansen mellan funktion, natur och dess överflödande generositet. De innehåller allt som behövs och allt som är rättvist. Naturen är alltings motor, eftersom människan kommer från naturen och det är naturen som är ursprunget till våra produkter. För oss är människan essensen av sitt positiva tänkande – vi människor får från naturen det vi behöver för att skapa produkter och hyllar den biologiska mångfalden som en symbol för naturens kreativa fantasi.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Våra behandlingar
Kurser
Övrigt
Moms visas: